• ZRENJANINSKI LIGAŠI NAJAVLJUJU : SA POSEBNOM PAŽNJOM PRATIĆEMO SOCIJALISTE

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu očekuju doslednost od zrenjaninskih socijalista, nakon njihovog ulaska u stukture vlasti na lokalu. “Na poslednjem zasedanju Skupštine grada Zrenjanina napokon je završeno  konstituisanje lokalne vlasti  i ozvaničena koalicija  na vlasti SNS, SVM i SPS. Ulazak SPS u lokalnu vlast nije nikakvo iznenađenje ali će za posledicu imati proveru […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINSKI LIGAŠI NAJAVLJUJU : SA POSEBNOM PAŽNJOM PRATIĆEMO SOCIJALISTE

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu očekuju doslednost od zrenjaninskih socijalista, nakon njihovog ulaska u stukture vlasti na lokalu.

    lsv

    “Na poslednjem zasedanju Skupštine grada Zrenjanina napokon je završeno  konstituisanje lokalne vlasti  i ozvaničena koalicija  na vlasti SNS, SVM i SPS. Ulazak SPS u lokalnu vlast nije nikakvo iznenađenje ali će za posledicu imati proveru političke doslednosti i iskrenosti Željka Malušića i lokalnih socijalista”, navodi se u saopštenju Informativne službe LSV u Zrenjaninu, uz podsećanje:

    “U toku kampanje za lokalne izbore aprila ove godine Željko Malušić je osvanuo na letku koji poziva građane i građanke Zrenjanina da zaokruže broj 3, jer je koalicija koju on predvodi za: očuvanje porodičnih vrednosti, domaću poljoprivredu bez prodaje zemlje strancima, jednako finansiranje gradskih i seoskih mesnih zajednica, razvoj domaće privrede kroz posebne vrste podsticaja i za besplatno lečenje i obrazovanje”.

    Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin sa posebnom pažnjom će pratiti ispunjavanje obećanja koja su socijalisti dali Zrenjanincima u kampanji a neka od njih ćemo i podržati, najavljuju zrenjaninski Ligaši.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]