Politika

ZRENJANINSKI LIGAŠI NAJAVLJUJU : SA POSEBNOM PAŽNJOM PRATIĆEMO SOCIJALISTE

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu očekuju doslednost od zrenjaninskih socijalista, nakon njihovog ulaska u stukture vlasti na lokalu.

lsv

“Na poslednjem zasedanju Skupštine grada Zrenjanina napokon je završeno  konstituisanje lokalne vlasti  i ozvaničena koalicija  na vlasti SNS, SVM i SPS. Ulazak SPS u lokalnu vlast nije nikakvo iznenađenje ali će za posledicu imati proveru političke doslednosti i iskrenosti Željka Malušića i lokalnih socijalista”, navodi se u saopštenju Informativne službe LSV u Zrenjaninu, uz podsećanje:

“U toku kampanje za lokalne izbore aprila ove godine Željko Malušić je osvanuo na letku koji poziva građane i građanke Zrenjanina da zaokruže broj 3, jer je koalicija koju on predvodi za: očuvanje porodičnih vrednosti, domaću poljoprivredu bez prodaje zemlje strancima, jednako finansiranje gradskih i seoskih mesnih zajednica, razvoj domaće privrede kroz posebne vrste podsticaja i za besplatno lečenje i obrazovanje”.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin sa posebnom pažnjom će pratiti ispunjavanje obećanja koja su socijalisti dali Zrenjanincima u kampanji a neka od njih ćemo i podržati, najavljuju zrenjaninski Ligaši.

Podeli članak
sinovoz
FAM