Politika

ZRENJANINSKI LIGAŠI IZABRALI NOVO RUKOVODSTVO

ZRENJANIN – Za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata u Zrenjaninu izabran je Bojan Kostreš, dok su potpredsednici Branislav Knežević, Predrag Perkić i Vladimir Tešić.  Predsednik Izvršnog odbora zrenjaninske LSV je Dejan Čapo, koji je i šef odborničke grupe te stranke u Skupštini grada Zrenjanina.

Ovo je odlučeno na 19. izbornoj Skupštini Gradske organizacije LSV u Zrenjaninu, a čelnike Lige birali su delegati iz mesnih organizacija.

Kostreš je, u obraćanju javnosti nakon unutarstranačkih izbora, istakao da je Liga u Zrenjaninu stub građanske opcije i partija koja je garant boljeg života u gradu. On je delegate pozvao na veći aktivizam i naporan rad koji za cilj ima bolju organizaciju zrenjaninskog odbora stranke, i bolje rezultate.

Dejan Čapo je prisutnim delegatima predstavio viziju i plan rada Izvršnog odbora za naredni period. On je naglasio da najveću pomoć u sprovođenju plana očekuje od Izvršnog odbora u kojem su Aleksandar Marton, kao potpredsednik, a članovi Vladimir Milošev, Bojana Begović, Saša Popov, Damir Pavić, Šandor Šomođi, Marko Stanimirović i Jovanka Karačonji.

Podeli članak
sinovoz
FAM