Politika Vesti Zrenjanin

Zrenjaninka Dubravka Kralj na listi odmah iza Dačića i Palme

dubravka kralj
Dubravka Kralj

Koalicija SPS – JS predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina. Ova koalicija je druga predala listu, nakon što je to već učinila koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

 

– Predali smo listu sa svih 67 kandidata za odbornike. Ponosan sam na sve ljude koji su sa mnom radili na prikupljanju potpisa. Dobili smo podršku 2714 građana, iako je bilo dovoljno 2010. To govori o podršci koju uživa naša koalicija – naglasio je Željko Malušić, čelnik SPS-a u Zrenjaninu i prvi na listi kandidata za odbornike ove koalicije.

 

Malušić naglašava da su u koaliciji prilikom utvrđivanja liste kandidata vodili računa isključivo o kvalitetu kadrova i kakav im je CV.

 

– Dali smo šansu mladima i sada je Dubravka Kralj treća na republičkoj listi. Ne sećam se da je naš grad imao tako visoko pozicioniranog kandidata u republici. Iz Zrenjanina, Željka Milošević je peta na pokrajinskoj, a ja sam 11. takođe na pokrajinskoj – istakao je Malušić.

 

Pročitajte još: Potvrđena izborna lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“

 

On kaže da će se u kampanji koalicija usmeriti na predstavljanje rezultata rada koje je ostvarila aktuelna vlast, u kojoj su bili deo vladajuće koalicije.

 

sps

 

Dubravka Kralj ocenila je da je velika čast što se njeno ime na republičkoj listi koalicije našlo odmah iza imena Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme.

 

– Zahvalnost dugujem Željku Malušiću, koji je moju biografiju poslao u sedište stranke. Ivica Dačić je odluku o mojoj poziciji na listi kandidata doneo isključivo na osnovu podataka iz moje biografije. Drago mi je da se rad i trud cene. Ovo mi je motiv za još veće angažovanje, i ne samo meni već svim mladim ljudima – napominje Dubravka Kralj.

 

Ona je, inače, diplomirala na Pravnom fakultetu u Novom Sadu sa prosekom 9,97, a na postdiplomskim studijama prosek joj je bio 10. Bila je predsednik Odbora advokatskih pripravnika.

 

sps

 

Željka Milošević: Velika šansa data ženama

 

Željka Milošević, koja je već dugi niz godina politički angažovana kao članica SPS, istakla je da je njena stranka dala veliku šansu ženama.

 

– Čast je biti peti na pokrajinskoj listi, ali i velika obaveza. Ovo je prilika da potvrdimo rezultate iz prethodnog perioda i da tako nastavimo i u narednom – naglasila je Milošević.

 

Ona je već dve godine u Pokrajini angažovana kao zamenik pokrajinskog sekretara za finansije.

 

Treći na listi kandidata za odbornike je mladi Zoran Šemić, aktuelni predsednik omladine SPS u Zrenjaninu.

 

sps

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Uz Marsala TIta junackog sina….Unuk mu je takodje na repulickoj list SPS.

    Pet Bambija za Dubravku, tako mlada,tako mlada…

    6 oktobar , RIP….

sinovoz