• Željko Malušić zadovoljan dosadašnjim radom „Sportskih objekata“

    Predsednik Gradskog obrora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Željko Malušić kazao je da je zadovoljan radom Javne ustanove „Sportski objekti“ u prethodnom periodu.   Malušić je podsetio da se na čelu ove ustanove nalazi nekadašnji istaknuti sportista i dugogodišnji reprezentativac Srbije u rvanju Bojan Mijatov. Mijatov je, inače, profesor fizičke kulture.   – Mijatov je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Željko Malušić zadovoljan dosadašnjim radom „Sportskih objekata“

    Predsednik Gradskog obrora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Željko Malušić kazao je da je zadovoljan radom Javne ustanove „Sportski objekti“ u prethodnom periodu.

     

    Malušić je podsetio da se na čelu ove ustanove nalazi nekadašnji istaknuti sportista i dugogodišnji reprezentativac Srbije u rvanju Bojan Mijatov. Mijatov je, inače, profesor fizičke kulture.

     

    – Mijatov je svojim radom doprineo kvalitetu ustanove, dobijanju upotrebne dozvole za Kristalnu dvoranu i realizaciji mnoštva projekata. Ti projekti su poboljšali uslove korišćenja sportskih objekata, kako građanima, tako i mnogobrojnim klubovima i takmičarima – ocenio je Željko Malušić.

     

    Pročitajte još: „Petrovgrad moj grad“ sedma lista koja učestvuje na lokalnim izborima

     

    Po njegovim rečima, kroz sve objekte u sastavu JU „Sportski objekti“ dnevno prođe od 2000 do 2500 građana i takmičara.

     

    – Bili su mnogo puta domaćini raznih tačmičenja, počev od najnižeg do najvišeg ranga. U saradnji sa Gradskom upravom, u protekle četiri godine je organizovan veliki broj sportskih i kulturnih manifestacija. Vredni pomena su Olimpijski kvalifikacioni turnir u rvanju na nivou Evrope 2016. godine i FED kup Srbija – Australija 2017. godine. Najznačajnije takmičenje je bilo Evropsko prvenstvo u košarci za žene održano 2019. godine. Kod nas je odigrana grupna faza u kojoj je Srbija izborila prvo mesto u grupi, uz izuzetnu posetu i podršku navijača – podsetio je Malušić.

     

    Ustanova „Sportski objekti“ uvek bila dobar domaćin

     

    On je dodao da je organizacija dočeka takmičara i klubova, ali i publike, uvek bila na zavidnom nivou, kao i higijena objekata gde su se održavale razne manifestacije.

     

    – Ustanova „Sportski objekti“ se uvek pokazala kao dobar domaćin. Upravo zbog toga je slika našeg grada po Evropi i svetu uvek bila odlična. Rukovodstvo i zaposleni uvek su rado pomagali, a zauzvrat su dobijali zadovoljne korisnike i takmičare i velike pohvale sa svih strana – zaključio je predsednik zrenjaninskih socijalista.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Jeste li zadovoljni radom zrenjaninskog bazena,tj.neradom? Šta se tamo dešava,imate li odgovora na to pitanje?
      Ko koči popravku i zašto zrenjaninska deca ne mogu da se bave vaterpolom i plivanjem??

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]