• ŽELJKO MALUŠIĆ: SARADNJA SNS I SPS DA BUDE PRIMER DRUGIMA

    ZRENJANIN – Iza Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu veliki je rad, s obzirom na to da su se 2. aprila održali predsednički izbori, ocenio je predsednik zrenjaninskih socijalista Željko Malušić, dodajući da se sada analiziraju  rezultati rada mesnih odbora SPS-a na terenu.   – Pobeda zajedničkog kandidata koalicije Aleksandra Vučića je značajan uspeh koji će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽELJKO MALUŠIĆ: SARADNJA SNS I SPS DA BUDE PRIMER DRUGIMA

    ZRENJANIN – Iza Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu veliki je rad, s obzirom na to da su se 2. aprila održali predsednički izbori, ocenio je predsednik zrenjaninskih socijalista Željko Malušić, dodajući da se sada analiziraju  rezultati rada mesnih odbora SPS-a na terenu.

     

    Željko Malušić

    – Pobeda zajedničkog kandidata koalicije Aleksandra Vučića je značajan uspeh koji će doprineti očuvanju političke stabilnosti, prosperitetu, boljoj budućnosti, razvoju, napretku i drugom. Odlučili smo da idemo putem socijalne pravde, jednakih prava za sve, zajedništva i sloge. Ovaj rezultat je pokazao da SPS i SNS u Zrenjaninu gaje međusobno poštovanje i naša koalicija zaista može biti primer svima u Vojvodini i Srbiji – ocenio je Malušić.

     

    Malušić je najavio da SPS-u u Zrenjaninu predstoji širenje mreže, kao i niz vrlo interesantnih i značajnih aktivnosti, za koje socijalisti smatraju da će pomoći mnogim Zrenjanincima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika