• ŽELJKO MALUŠIĆ OTVORENO SA NOVINARIMA: Istina o ulasku socijalista u vlast

    Hoće li on biti zamenik gradonačelnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Na sastanku sa zrenjaninskim novinarima i predstavnicima lokalnih medijskih kuća, čelnik zrenjaninskih socijalista Željko Malušić najavio je podršku Srpskoj naprednoj stranci u Skupštini grada Zrenjanina. On je dodao da SPS za sada nije deo vladajuće koalicije, ali da će se odazvati pozivu SNS-a, ukoliko on usledi.

    Željko Malušić
    Željko Malušić

    – Bilo je priča o tome da ću biti zamenik gradonačelnika. Kako sada stvari stoje, ne vidim sebe ni na jednoj funkciji u gradu, ali to neće biti bitno za našu podršku SNS-u, koja u lokalnom parlamentu ima dovoljan broj odbornika da bi sama držala vlast. Ali, očekujemo da na čelu nekih javnih preduzeća, koja su naši kadrovi uspešno vodili u prethodnom periodu, i dalje budu ljudi iz SPS-a – istakao je predsednik Gradskog odbora SPS-a Zrenjanin Željko Malušić.

    Ipak, on je naglasio da ta podrška neće biti bezrezervna.

    – Sve dok grad Zrenjanin bude vođen tako da to odgovara interesima najvećeg broja građana, mi ćemo podržavati SNS i politiku koju zastupa. Ali, ako za godinu dana vidimo da to vodi u nekom drugom pravcu, uskratićemo podršku – upozorio je Malušić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]