Politika Vesti Zrenjanin

Zelena stranka predala izbornu listu, evo ko su njeni kandidati za odbornike

zelena stranka

Zelena stranka u Zrenjaninu predala je juče Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za predstojeće lokalne izbore, zakazane za 21. jun. Lista sa ukupno 23 kandidata je odobrena i biće pod brojem šest na glasačkom listiću.

 

Prvi na listi kandidata za odbornike, koju je predložila Zelena stranka, je novinar Aleksandar Jankov. Drugi na listi je ekonomista strukovnih studija Darko Bubnjević, kao nestranačka ličnost, dok je na trećem mestu diplomirani menadžer za poslovne komunikakcije Jelena Živanov.

 

Na četvrtom mestu je ugostitelj Bojan Pavić, a na petom diplomirani inženjer poljoprivrede Aleksandra Magazin.

 

Pročitajte još: Zavetnici predali izbornu listu na kojoj se nalazi i dvoje Zrenjaninaca

 

Među prvih deset kandidata su i preduzetnik Goran Egić, inženjer menadžmenta Ognjen Nikolić, diplomirani farmaceut Stevan Vukov, strukovni menadžer hotelijerstva Sonja Daković i strukovni inženjer tehnologije za zaštitu životne sredine Lara Miljević.

 

Na listi se, pored ostalih, nalaze i diplomirani muzičar Blagoje Gagić, stomatolog dr Miroslav Poznić, profesor Branislav Grujin…

 

– Plan nam je da u kampanji građanima ponudimo konkretna rešenja koja su pripremila stručna lica. Posetićemo sva naselja u gradu, kao i sva sela na teritoriji grada, jer ne želimo da zapostavimo ni jednog čoveka kao ni jedan problem koji muči stanovnike grada i okolnih mesta – poručio je Aleksandar Jankov.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM