• Zasedala Skupština grada, u skupštinskim klupama nova odbornica

    Skupština grada Zrenjanina zasedala je danas 28. put u ovom sazivu, a na dnevnom redu su se našle 83 tačkе.   Skupština grada je usvojila predlog rešenja o prestanku mandata odbornice Biljane Guzine, izabrane sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“. Ona je podnela ostavku na tu funkciju. Umesto nje, nova odbornica sa iste liste […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zasedala Skupština grada, u skupštinskim klupama nova odbornica

    Skupština grada Zrenjanina zasedala je danas 28. put u ovom sazivu, a na dnevnom redu su se našle 83 tačkе.

     

    Skupština grada je usvojila predlog rešenja o prestanku mandata odbornice Biljane Guzine, izabrane sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“. Ona je podnela ostavku na tu funkciju. Umesto nje, nova odbornica sa iste liste je Olgica Stankov, kojoj je Skupština potvrdila mandat i koja je položila svečanu zakletvu.

     

    Pročitajte još: Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla postrojenje za preradu vode

     

    Odbornici su danas, većinom glasova, usvojili treći ovogodišnji rebalans gradskog budžeta. Ovim rebalansom ukupni prihodi se povećavaju na 5,6 milijardi dinara. To je povećanje od 10,8 procenata u odnosu na sredstva planirana prethodnim rebalansom.

     

    Odbornici su usvojili i desetak odluka, dopuna ili izmena, iz komunalne oblasti, na koje je prethodnu saglasnost dalo Gradsko veće.

     

    Razmatrani su i izveštaji o poslovanju i radu javnih preduzeća i ustanova na budžetskom finansiranju za 2018. godinu, kao i izveštaji o radu Saveta za zdravlje grada Zrenjanina i mesnih zajednica.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]