• USVOJEN REBALANS BUDŽETA, ODBORNIK NAPUSTIO STRANKU

    ZRENJANIN – Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su danas većinom glasova usvojili prvi ovogodišnji rebalans budžeta. Planirani prihodi grada iznose 4,3 milijarde dinara i povećani su za 12,6 odsto u odnosu na prvobitnu odluku o budžetu.     Rebalansom budžeta došlo je i do izmena u programima poslovanja, planovima rada i finansijskim planovima preduzeća i ustanova, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    USVOJEN REBALANS BUDŽETA, ODBORNIK NAPUSTIO STRANKU

    ZRENJANIN – Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su danas većinom glasova usvojili prvi ovogodišnji rebalans budžeta. Planirani prihodi grada iznose 4,3 milijarde dinara i povećani su za 12,6 odsto u odnosu na prvobitnu odluku o budžetu.

     

    rebalans-skupstina-grada

     

    Rebalansom budžeta došlo je i do izmena u programima poslovanja, planovima rada i finansijskim planovima preduzeća i ustanova, budžetskih korisnika. Odbornici su većinom glasova usvojili predloge za izmene akata u javnim preduzećima i ustanovama, kao i ustanovama kulture.

     

    Skupština je prethodno usvojila i nekoliko izveštaja o poslovanju i radu preduzeća i ustanova za 2016. godinu.

     

    odbornici-skupstina-grada

     

    Predsedavajući Skupštine grada Oliver Mitrović saopštio je na početku sednice da će odbornik Socijaldemokratske partije Srbije Siniša Tešić ubuduće nastupati kao samostalni odbornik, u okviru odborničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

     

    skupstina-grada-zrenjanina

     

    Odbornici Skupštine grada zasedali su danas 11. put u ovom sastavu, u poslednjem okupljanju pred letnju pauzu, a početku sednice u Baroknoj sali Gradske kuće prisustvovalo je 56 odbornika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]