• TRIBINA SOCIJALISTA: POZITIVNA KAMPANjA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA

    Gost bio potpredsednik SPS-a Predrag Marković

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Tribina SPS-a, pod nazivom „Su čim ćemo pred izbore?“, održana je sinoć u bioskopu „Cinema“, a skupu je prisustvovao i potpredsednik Socijalističke partije Srbije dr Predag Marković.

    sps

    Marković je u obraćanju zrenjaninskoj publici konstatovao da ga je u našem gradu dočekalo desetostruko više ljudi nego prethodno u Požarevcu, u kojem su socijalisti na vlasti.

    – U Srbiji je levica suštinski najprirodniji izbor. Ne zaboravite da je naš politički život počeo od dva Svetozara, Markovića i Miletića. Srbi nikada nisu imali ozbiljnu desnicu, za koju treba imati konzervativnu crkvu, a naša crkva to nije – istakao je Marković, uz napomenu da će veliki izazov u budućnosti biti stvaranje održivog levičarskog programa.

    sps

    Svi mi bismo voleli politiku Maršala Tita, taj čudesan trenutak kada je jedna mala zemlja mogla da bira između da svetska bloka. Mala zemlja sada nije gospodar svoje sudbine, već je vezana za neki veći brod, što bi rekao Pašić – ocenio je Marković.

    On je poručio da bi socijalisti trebalo da vode pozitivnu kampanju na predstojećim izborima, uz podsećanje da su suštinske vrednosti levice socijalna pravda, stabilnost i sigurnost.

    sps

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]