• SSP pokrenula peticiju: Da udžbenici za sve osnovce budu besplatni

    Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) pokrenuo je onlajn peticiju kojom se traži da udžbenici za osnovce u svim osnovnim školama na teritoriji grada Zrenjanina budu besplatni.   PROČITAJTE JOŠ: Nova odbornica iz redova vladajuće koalicije u Skupštini grada Zrenjanina   SSP traži da se deo novca iz gradskog budžeta preusmeri za udžbenike.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SSP pokrenula peticiju: Da udžbenici za sve osnovce budu besplatni

    Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) pokrenuo je onlajn peticiju kojom se traži da udžbenici za osnovce u svim osnovnim školama na teritoriji grada Zrenjanina budu besplatni.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nova odbornica iz redova vladajuće koalicije u Skupštini grada Zrenjanina

     

    SSP traži da se deo novca iz gradskog budžeta preusmeri za udžbenike.

     

    „Obrazovanje mora da bude besplatno i dostupno svima. To je jedan od preduslova za iskorenjivanje gladi i siromaštva. Obrazovanje nije trošak nego investicija. Hvala svima koji ste potpisali i idemo dalje“, poručuju iz Gradskog odbora SSP u Zrenjaninu.

     

    Svi zainteresovani peticiju mogu da popune OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]