• Srpski sabor Zavetnici organizuje akciju „Zrenjanin za Kosovo i Metohiju“

    Srpski sabor Zavetnici pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.   – U teškim vremenima za naš narod na Kosovu i Metohiji, više nego ikada je važno da pokažemo solidarnost. Naš narod se suočava sa velikim pritiscima i ekonomskom izolacijom. Zato je važno da im pošaljemo poruku da nisu i nikada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srpski sabor Zavetnici organizuje akciju „Zrenjanin za Kosovo i Metohiju“

    Srpski sabor Zavetnici pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

     

    – U teškim vremenima za naš narod na Kosovu i Metohiji, više nego ikada je važno da pokažemo solidarnost. Naš narod se suočava sa velikim pritiscima i ekonomskom izolacijom. Zato je važno da im pošaljemo poruku da nisu i nikada neće biti sami. Zrenjanin je oduvek bio grad velikog srca i savesnih ljudi. Zrenjaninci su i ono malo što imaju delili sa onima kojima je pomoć potrebna. Na Kosovu i Metohiji žive hrabri ljudi. Oni se svakodnevno suočavaju sa pitanjem – da li će dočekati naredno jutro na svom ognjištu. Od uvođenja anticivilizacijskih taksi na uvoz robe iz uže Srbije naš narod teško pribavlja hranu i lekove – kaže Nemanja Živkov iz zrenjaninskog ogranka organizacije Srpski sabor Zavetnici.

     

    Živkov poziva sve građane da se odazovu akciji „Zrenjanin za Kosovo i Metohiju“. Na taj način oni će se, u skladu sa svojim mogućnostima, pridružiti spisku onih koji su već nesebično uzeli učešće u ovoj humanitarnoj aktivnosti.

     

    – Naglašavamo da ćemo uz njihovo odobrenje objaviti zahvalnost svim ljudima koji su pokazali dobru volju da pomognu svoje bližnje u nevolji. Zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon 069 311 3200 – navodi Živkov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Da li iko normalan veruje u ovo što izjavljuje navedeni gospodin? kakva i kome pomoć? Pa ti Srbi na KiM bolje žive od nas Vojvodjana i imaju više od nas, što nikada nije bilo. Takse na koje ovaj poziva se njih ne dotiču. One služe samo da srpska i albanska ,mafija ostvaruju veću dobit prilikom šverca „taksirane“ robe. Ovde ima više sirotinje nego na KiM i zato nama treba pomoć. Zrenjaninci nemojte da nasedate na ovu provokaciju.

      1. Па ако живе боље од нас, зашто се не преселиш тамо?

        1. Ja sam ovde rodjen i moji koreni su ovde u Zrenjaninu i zašto bi se ja selio bilo gde? Ako ikada budem rešio da odem iz ove zemlje to sigurno neće biti Kosovo. Tamo idite vi koji sakupljate pomoć i puna su vam usta Kosova.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]