• SOCIJALISTI SUMIRALI REZULTATE POSTIGNUTE U OVOJ GODINI

    ZRENJANIN – Zrenjaninski socijalisti održali su konferenciju za novinare na kojoj su sumirani rezultati Gradskog odbora SPS u godini na izmaku i najavljeni planovi za sledeću. Novinarima se obratio potpredsednik Gradskog odbora SPS Goran Fijat, koji je ujedno građanima Zrenjanina poželeo srećne nastupajuće praznike, i dobro zdravlje, sreću i uspehe u 2017. godini. – Ova […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SOCIJALISTI SUMIRALI REZULTATE POSTIGNUTE U OVOJ GODINI

    ZRENJANIN – Zrenjaninski socijalisti održali su konferenciju za novinare na kojoj su sumirani rezultati Gradskog odbora SPS u godini na izmaku i najavljeni planovi za sledeću.

    Novinarima se obratio potpredsednik Gradskog odbora SPS Goran Fijat, koji je ujedno građanima Zrenjanina poželeo srećne nastupajuće praznike, i dobro zdravlje, sreću i uspehe u 2017. godini.

    – Ova godina za socijaliste bila je uspešna, postigli smo dobre rezultate na izborima i ušli smo u lokalnu vlast, sve zahvaljujući našim biračima i dobrom radu. Imamo dobra kadrovska rešenja, dobili smo na upravljanje određena preduzeća i javne ustanove, imamo mesta u gradskom veću, kao i pomoćnika gradonačelnika iz naših redova… Ukazano poverenje ćemo na najbolji mogući način opravdati – istakao je Fijat, podsećajući da je iza socijalista niz uspešno izvedenih akcija, edukativnih programa i radionica.

    – Uvek smo gledali da mladi budu na prvom mestu, jer oni su budućnost našeg grada. Kao partija koja deluje na lokalu prioritet će nam i dalje biti interesi Zrenjaninaca i žitelja naseljenih mesta. Naši ciljevi će i dalje biti bolji život za sve, domaćinsko ponašanje i obezbeđenje kvalitetnog obrazovanja za mlade, uz podsticaje da ostaju u svom gradu – najavio je Fijat.

    On je obećao i podsticaje za privredu, poljoprivredu i preduzetništvo kao ciljeve u narednom periodu, kako bi se zadržali mladi, obrazovani i kvalitetni kadrovi, koji mogiu doprineti daljem razvoju Zrenjanina.

    – Hoćemo da Zrenjanin bude grad budućnosti i pred nama je veliki rad, čije plodove će osetiti Zrenjaninci – zaključio je Fijat. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]