• SNS: SARADNJA POKRAJINE I GRADA BIĆE MNOGO KVALITETNIJA

    Javnosti se obratila poslanica Stojanka Lekić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Poslanica Srpske napredne stranke u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine Stojanka Lekić izjavila je na konferenciji za novinare da je sigurna da će odnos pokrajinske administracije i Grada Zrenjanina od sada biti drugačiji i da će saradnja biti kvalitetnija.

    sns

    – Kada imamo Vladu AP Vojvodine kojom rukovode prave osobe uverena sam da će raspodela sredstava iz pokrajinskih fondova biti pravednija, jer je sasvim izvesno da je prošlo vreme jeftinih stranačkih interesa i malverzacija prethodne vlasti. Mogu da obećam u svoje i ime svih poslanika SNS iz Zrenjanina, da ćemo nastaviti posvećeno da radimo u interesu naših sugrađana, kako bi naš grad bio podjednako zastupljen u svim projektima i podsticajima Pokrajinske vlade – kazala je Lekić.

    Lično će, kako je obećala, nastaviti da se zalaže za bolji položaj žena, njihovu vidljivost i učešće u svim oblastima života.

    – Kao predsednica Odbora za omladinu i sport u narednom periodu ću se zalagati za razvoj, sanaciju, opremanje sportske infrastrukture, kao preduslova za razvoj sporta, ali i svih pitanja u vezi sa omladinom – naglasila je Lekić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]