• Snežana Vučurević nova pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina

    Dojučerašnja načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević nova je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina, objavila je lokalna samouprava.   Podsetimo, na sednici Vlade Srbije, održanoj 28. januara, Vučurević je razrešena dužnosti načelnice okruga. Na istoj sednici, za njenog naslednika imenovan je Predrag Rađenović, koji se do sada nalazio na čelu opštine Sečanj.   PROČITAJTE JOŠ: Predrag Rađenović […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Snežana Vučurević nova pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina

    Dojučerašnja načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević nova je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina, objavila je lokalna samouprava.

     

    Podsetimo, na sednici Vlade Srbije, održanoj 28. januara, Vučurević je razrešena dužnosti načelnice okruga. Na istoj sednici, za njenog naslednika imenovan je Predrag Rađenović, koji se do sada nalazio na čelu opštine Sečanj.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Predrag Rađenović novi načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga

     

    Snežana Vučurević je rođena 1966. godine u Žitištu. Po zanimanju je profesorka razredne nastave. Diplomirala je na Učiteljskom fakultetu u Somboru.

     

    Radno iskustvo od 28 godina staža stekla je u OŠ „Sveti Sava“ u Žitištu. Od toga je osam godina radila kao pomoćnica direktora, a četiri godine i na mestu direktora.

     

    Od decembra 2016. zaposlena je u Pedagoškom zavodu Vojvodine u Novom Sadu.

     

    U periodu od 2017. do januara 2022. bila je načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga.

     

    Članica je Srpske napredne stranke.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Udata je i majka jednog deteta.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Zrenjanin ne moze da propadne.Simo ce sad tek moci da radi.Posto je zena uciteljica mogla bi onom Santovcu da odrzi neki cas iz gradiva osnovne skole da ne izgleda kao totalni bizgov kad se pojavi negde

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]