• SKUPŠTINA PODRŽALA PREDLOG O IZGRADNJI ANGIO-SALE

    ZRENJANIN – Odbornici Skupštine grada Zrenjanina jednoglasno su na današnjem zasedanju prihvatili predlog zaključka o rekonstrukciji i adaptaciji prostora za angio-salu u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“, na osnovu kojeg će Grad iz budžeta uložiti 6,7 miliona dinara.     Gradonačelnik Čedomir Janjić podsetio je da je Zrenjanin jedan od tri grada u Vojvodini kojem je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SKUPŠTINA PODRŽALA PREDLOG O IZGRADNJI ANGIO-SALE

    ZRENJANIN – Odbornici Skupštine grada Zrenjanina jednoglasno su na današnjem zasedanju prihvatili predlog zaključka o rekonstrukciji i adaptaciji prostora za angio-salu u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“, na osnovu kojeg će Grad iz budžeta uložiti 6,7 miliona dinara.

     

    skupština- angio

     

    Gradonačelnik Čedomir Janjić podsetio je da je Zrenjanin jedan od tri grada u Vojvodini kojem je omogućeno da dobije angio-salu, a da je za smeštaj opreme neophodno obaviti određene građevinske radove.

     

    – Lekari i menadžment bolnice u prethodnom periodu pokušavali su na razne načine da obezbede uslove da se kateterizacija može raditi i u Zrenjaninu. Spremni smo da finansiramo neophodne građevinske radove i to je minimalno što možemo da uradimo da ovaj projekat vrlo brzo krene u realizaciju – objasnio je Janjić.

     

    Odbornik Srpske radikalne stranke Saša Zorić predložio je da se dnevni red sednice dopuni tačkom o uvođenju autobuskh linija gradskog prevoza do Lukićeva i Melenaca.

     

    Odgovarajući na njegov predlog, Janjić je rekao da je Grad pre dva meseca krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju gradskih i prigradskih linija, te da je promenjen red vožnje koji je važio duže od trideset godina.

     

    – Radi se analiza novog režima javnog prevoza i već ovog meseca obavićemo dodatne izmene. Neke linije pokazale su se kao veoma dobre, neke kao manje dobre, a naravno Lukićevo i Melenci biće rešeni u drugom krugu – odgovorio je Janjić.

     

    skupština - angio

     

    Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Dejan Čapo tražio je dopunu dnevnog reda postavljajući pitanje šta je sa obilaznicom oko grada, podsećajući da je to veoma važno pitanje za naš grad.

     

    Čapo je takođe postavio pitanje dokle se stiglo sa uređenjem izletišta Šumice, dok je odbornik Aleksandar Marton zatražio informaciju o investicijama u Zrenjaninu i broju zaposlenih radnika u novootvorenim preduzećima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Janjić je rekao da je Grad pre dva meseca krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju gradskih i prigradskih linija, te da je promenjen red vožnje koji je važio duže od trideset godina.
      I duže od 30 g., ali nije „dodato“, da se može presedati, sa istom kartom, na drugu liniju, kako je to „normalno“
      -Putnici, stariji od 65 g., sa sela, nemaju pravo na „besplatnu kartu“, kao „građani“, a, svi smo stanovnici Grada, svi plaćamo u istu kasu!? Trebalo bi nas „izjednačiti“!
      Autobusi, na nekim stanicama staju, a, na nekim, „preko puta“, NE STAJU!!!???
      Kažu vozači, „da su neke „gradske“, a, neke „međugradske“, a, to NIGDE NE PIŠE!!!???
      Vozači POJMA NEMAJU O REDU VOŽNJE, KAO I ONI NA „OBAVEŠTENJIMA“, KOJI DAJU OBAVEŠTENJA, VEZANA ZA RAD ŠKOLA!!! „AKO RADE ŠKOLE, VOZI AUTOBUS“!!!??? ALO!!!
      Vrlo „nepismeno“ obaveštenje, „O NOVOM REDU VOŽNJE“, na liniji za Melence, BEZ DATUMA , „OD KADA VAŽI“!!!
      Novina, jeftinija „povratna karta“ je napunila autobuse-na ostalom se mora dosta raditi!!!
      Pozdrav iz Elemira!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]