Politika Vesti Zrenjanin

Skupština imenovala novi sastav Gradske izborne komisije

sastav gradske izborne komisije

Skupština grada Zrenjanina donela je odluku o obrazovanju Gradske izborne komisije. Ova komisija će, u skladu sa nadležnostima, sprovoditi izbore koji se očekuju naredne godine.

 

Komisija se obrazuje na osnovnu predloga odborničkih grupa u gradskoj Skupštini, i to tako što Srpska napredna stranka u komisiji ima četiri člana i njihove zamenike, Socijalistička partija Srbije dva člana i njihove zamenike, a po jedno mesto člana i zamenika imaju Liga socijaldemokrata Vojvodine, Pokret “Dosta je bilo” i Nova odbornička grupa.

 

Predsednik Gradske izborne komisije je advokat Jovan Stankov, na predlog odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Na predlog iste odborničke grupe u komisiju su izabrani i diplomirani pravnici Goran Milivojev, Ivana Popov i Marija Milišić.

 

Pročitajte još: Predložen kandidat za novog sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu

 

Na predlog SPS, za članove Gradske izborne komisije izabrani su diplomirani pravnici Milorad Mirkov i Jelena Pavićević.

 

Advokat Slavko Živa izabran je na predlog Lige socijaldemokrata Vojvodine, student Lazar Sekulić na predlog Pokreta “Dosta je bilo”, a pravnik Gordana Gaćina na predlog Nove odborničke grupe.

 

Zamenik predsednika GIK je diplomirana pravnica Ivana Kojčić, na predlog odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Na predlog iste odborničke grupe za zamenike članova su izabrane diplomirane pravnice Sanja Bursać, Jelena Tabački i Jelena Pirić.

 

Na predlog odborničke grupe Socijalističke partije Srbije za zamenike članova Gradske izborne komisije izabrani su advokat Nemanja Gavranić i pravnik Milomir Petković.

 

Diplomirana pravnica Branislava Jovanov izabrana je na predlog LSV, informatički tehničar Goran Malenić na predlog Pokreta “Dosta je bilo”, a diplomirani pravnik Ivan Todorov na predlog Nove odborničke grupe.

 

Za sekretara Gradske izborne komisije izabran je diplomirani pravnik Milan Mrkšić, a za zamenika sekretara diplomirana pravnica Svetlana Grujić.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM