• Simo Salapura jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora SNS

    Aktuelni gradonačelnik Simo Salapura je danas, jednoglasnom odlukom 130 delegata, izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu.   Sednici su prisustvovali koordinator Gradskog odbora SNS Vladimir Galić i dosadašnji poverenici Nenad Karapandža i Saša Santovac.   PROČITAJTE JOŠ: Za sredu najavljen protestni skup pod nazivom „Zrenjanin protiv nasilja“   Obrazlažući svoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Simo Salapura jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora SNS

    Aktuelni gradonačelnik Simo Salapura je danas, jednoglasnom odlukom 130 delegata, izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu.

     

    Sednici su prisustvovali koordinator Gradskog odbora SNS Vladimir Galić i dosadašnji poverenici Nenad Karapandža i Saša Santovac.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Za sredu najavljen protestni skup pod nazivom „Zrenjanin protiv nasilja“

     

    Obrazlažući svoj predlog da Simo Salapura bude predsednik zrenjaninskih naprednjaka, Saša Santovac je rekao da je on čisto lice grada Zrenjanina koje može Gradski odbor da vodi napred.

     

    – Smisao zbog čega se bavimo politikom jeste da činimo dobro ljudima oko sebe. Podvlačim, ljudima oko sebe, ne sebi. U prilog tome govori činjenica da je Simo od 2006. do 2017. godine bio volonterski angažovan u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju. Na osnovu takvog iskustva i angažovanja odbranio je i doktorsku disertaciju u oblasti sporta za osobe sa smetnjama u razvoju. Svojim stranačkim angažovanjem je pokazao izuzetnu odgovornost. Kada je trebalo da se ide u akciju „od vrata do vrata“ – išao je. Kada je od njega traženo da se organizuju štandovi – učestvovao je i organizovao je. Kada je trebalo voditi mesni odbor – vodio je. Kada je trebalo biti jedan od poverenika, radio je to uspešno i ispunio je svaki zadatak i svaku stranačku aktivnost koja je od njega tražena. Zato biramo Sima Salapuru za predsednika gradskog odbora – poručio je Santovac.

     

    Salapura: SNS svakodnevno u službi građana

     

    Salapura je poručio prisutnima da se Srpska napredna stranka razlikuje od ostalih stranaka upravo po tome što ona svakodnevno radi u službi građana.

     

    – Mi razumemo naše sugrađane i tu smo za njih svakog dana, a ne samo u predizbornoj kampanji. SNS je pokazao da je stranka koja brine o ljudima, a ne o popularnosti. Da bismo sve ovo postigli, imali smo od koga da učimo, od predsednika Aleksandra Vučića. On je postavio temelje na kojima danas gradimo našu stranku i učinio da naša stranka bude jača nego ikada i spremna da nastavi sa pobedama – ocenio je Salapura.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    On je naglasio da pristojnu Srbiju danas jedino može da vodi predsednik Aleksandar Vučić.

     

    – Kao građanin i kao otac troje dece, duboko verujem da Aleksandar Vučić može da sačuva Srbiju, da sačuva mir, da obezbedi da Srbija ne bude ponižena i da nastavi da se gradi i razvija. Zato su nam potrebne pobede. Kao sportista znam šta znači timski rad, šta znači odricanje i šta znači borba za pobedu. Mi zrenjaninski naprednjaci večeras obećavamo predsedniku Aleksandru Vučiću da ćemo pobediti. Pobediće Zrenjanin, pobediće Srbija, živela Srbija – poručio je Salapura.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Po mom misljenju postoje samo dva razloga da bi neko bio clan ove govnarske organizacije.Prvi je da si pokvareno djubre koje zeli da uzme nesto nicim zasluzeno samo na osnovu clanstva u sekti,a drugi je da si ekstremno glup i verujes da pickousti peder i bagra oko njega zeli da nesto uradi za drzavu i narod.Ako postoji jos neki razlog ja ga ne vidim

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]