• SDS PODRŽAO KANDIDATURU MILANA STAMATOVIĆA

    ZRENJANIN – Okružni i gradski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) u Zrenjaninu pozvao je članove, simpatizere i građane da na predsedničkim izborima, koji se održavaju u nedelju, 2. aprila, podrže kandidata Grupe građana „Za zdravu Srbiju“ Milana Stamatovića, pod rednim brojem 10. – Stamatović je dugogodišnji predsednik opštine Čajetina, koju je svojim radom, znanjem i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SDS PODRŽAO KANDIDATURU MILANA STAMATOVIĆA

    ZRENJANIN – Okružni i gradski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) u Zrenjaninu pozvao je članove, simpatizere i građane da na predsedničkim izborima, koji se održavaju u nedelju, 2. aprila, podrže kandidata Grupe građana „Za zdravu Srbiju“ Milana Stamatovića, pod rednim brojem 10.

    – Stamatović je dugogodišnji predsednik opštine Čajetina, koju je svojim radom, znanjem i poštenjem uspeo da preporodi. On bi svojim znanjem i iskustvom doprineo napretku Srbije, kako ekonomskom tako i duhovnom – istakao je predsednik Okružnog odbora SDS Darko Vujčin.

    Vujčin je posebno pozvao raseljene sa područja bivše SFRJ da daju glas Stamatoviću, jer ih se, kako je rekao, drugi sete samo kada su izbori.

    – Glasom za Stamatovića poručujemo da Srbija nije samo Beograd, već da ćemo Srbiju da menjamo iz unutrašnjosti – poručio je Vujčin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]