• SDS: MISLIMO NA SRBE IZ KRAJINE

    Koga je spremna da podrži ova stranka, otkrio je Darko Vujčin

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Na Izbornoj skupštni Srpske demokratske stranke, održanoj u Novom Sadu, učestvovali su i delegati iz Zrenjanina, kao i stotinu članova gradskog i okružnog odbora.

    Darko Vujčin
    Darko Vujčin

    Tom prilikom izabrani su najviši stranački organi, a za predsednika SDS-a jednoglasno je izabran Branislav Švonja.

    Prisutnima se obratio i predsednik Okružnog odbora za srednji Banat Darko Vujčin, koji je istakao da je Srpska demokratska stranka nova partija na političkom nebu Srbije, da su njeni ciljevi definisani i da se radi o sledbenicima politike akademika Jovana Raškovića.

    Naglasio je da su ciljevi stranke da se omasovi, da joj pristupe Srbi sa područja Republike Srpske i Srpske Krajine, i da će o njima stranka posebno da vodi brigu, kao i o porodicama palih boraca u ratovima devedesetih godina.

    Spremni smo da podržimo sve stranke koje Srbiju neće uvući u NATO pakt i koje ne podržavaju uvođenje sankcija Rusiji – naglasio je Vujčin, dodajući da se SDS protivi politici koja je na pokrajinskoj sceni već 16 godina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]