• Radna akcija omladine socijalista

    Za lepši Bagljaš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Omladina Socijalističke partije u Zrenjaninu organizovala je akciju pod nazivom „Za lepši i uređeniji  Bagljaš“ koja je sprovedena 30. aprila.

    Učesnici akcije
    Učesnici akcije

    -Akcioni plan bio je da se betonske  žardinjere u Tržnom centru Baglaš, kod pijace i  pošte na bulevaru, očiste i zasade raznovrsnim cvećem, i to je ostvareno u potpunosti. Nosilac ove lepe akcije bila je omladina SPS-a, uz punu podršku MO „Sonja Marinković“, MO „ Veljko Vlahović“, članova Gradskog i Izvršnog odbora SPS-a, kao i mnogobrojnih  građana.  Zemlju i rasad cveća obezbedio je Gradski odbor SPS-a – saopštavaju iz centrale SPS-a u Zrenjaninu, izražavajući posebnu zahvalnost predsednici Skupštine grada Zrenjanina, prim.dr. Eleonori Marjanović, koja je ličnim učešćem doprinela uspešnom sprovođenju akcije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]