• Radikali podneli listu kandidata za odbornike u Skupštini grada

    Srpska radikalna stranka učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima u Zrenjaninu, pošto joj je Gradska izborna komisija potvrdila izbornu listu koju je predala. Radikali će biti pod rednim brojem 9 na glasačkom listiću.   Prvi kandidat na izbornoj listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ je tehničarka PTT saobraćaja Zorica Kontić. Drugi na listi je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radikali podneli listu kandidata za odbornike u Skupštini grada

    Srpska radikalna stranka učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima u Zrenjaninu, pošto joj je Gradska izborna komisija potvrdila izbornu listu koju je predala. Radikali će biti pod rednim brojem 9 na glasačkom listiću.

     

    Prvi kandidat na izbornoj listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ je tehničarka PTT saobraćaja Zorica Kontić. Drugi na listi je penzioner Dragan Gojgolović, koji je kandidat SRS i za republičkog poslanika.

     

    Na trećem mestu kandidata za odbornike u zrenjaninskom lokalnom parlamentu je radio i tv mehaničar Ilija Fanka, dok je na četvrtom mestu radnik Dragomir Žervanov. Krojačica Dajana Tešić, trgovkinja Ljubica Pantić i prehrambeni tehničar Milan Piperski se takođe nalaze na listi kandidata.

     

    Pročitajte još: Na izbornoj listi „Nek maske padnu“ i dvanaestoro Zrenjaninaca

     

    Među prvih deset su i radnica Jasmina Mihajlački, autoelektričar Jovica Maletić i penzioner Predrag Zelen.

     

    Lista koju je predala SRS ima ukupno 22 kandidata za odbornike.

     

    Kao lice koje je ovlašćeno da podnese izbornu listu je naveden Đurađ Jakšić, predsednik poslaničke grupe „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ u Skupštini AP Vojvodine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]