• PRIORITET VLASTI SMANJENJE NEZAPOSLENOSTI

    Gradonačelnik Zrenjanina govorio o rezultatima i planovima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ocenio je na konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke, da je prošla godina bila jedna od najuspešnijih u prethodnom periodu i naglasio da sadašnja lokalna vlast čini sve kako bi 2016. bila još bolja.

    cedomir-janjic

    Janjić je istakao da će jedan od prioriteta biti smanjenje stope nezaposlenosti.

    – Veoma sam ponosan na činjenicu da je nakon 15 godina u našem gradu nezaposlenost smanjena za rekordnih 8,2 posto, što potvrđuju zvanični podaci, ali i više stotina novih radnih mesta. Tokom 2016. godine nas očekuju realizacije mnogobrojnih projekata od vitalnog značaja za naše sugrađane, poput obilaznice za koju je, zahvaljujući gradskoj vlasti, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, dobijena sva potrebna dokumentacija – rekao je Janjić.

    On je kazao da mnogi osporavaju što se čeka na fabriku vode, međutim da ona kasni već 40 godina. Kako je rekao, gradska vlast se ne bavi neosnovanim optužbama, nego svu svoju energiju usmerava ka tome da građani u narednom periodu dobiju zdravu pijaću vodu. Janjić je dodao i da je 2016. godina kruna velikih infastrukturnih radova koji će, kako je naveo, doprineti boljem funkcionisanju Zrenjaninaca.

    Gradonačelnik je poručio i da Gradski odbor SNS daje maksimalnu podršku premijeru Aleksandru Vučiću u nameri da se održe vandredni parlamentarni izbori.

    – Srbiji je potreban pun mandat stabilne Vlade kako bi potpuno spremna, ekonomski osnažena i stabilna 2020. godine došla pred vrata Evropske unije. Želimo da Vojvodina bude lokomotiva razvoja naše države, zbog toga ćemo učiniti sve da režim Bojana Pajtića prekinemo. Zrenjaninski gradski odbor je potpuno spreman za predstojeću kampanju, koja neće biti laka, ali će sa naše strane sigurno biti poštena, snažna i puna pozitivne energije. Interes naših sugrađana nam je na prvom mestu, upravo iz tog razloga, učinićemo da Zrenjanin bude jedna od najperspektivnijih sredina – poručio je Janjić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]