Politika

PREDSEDNIK ZRENJANINSKIH RADIKALA PODNEO OSTAVKU!

Darko Vujčin
Darko Vujčin

ZRENJANIN – Zbog neslaganja sa kadrovskim rešenjima iz Beograda, odnosno odlukama Izvršnog odbora, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Zrenjaninu Darko Vujčin podneo je ostavku na mesto člana Centralne Otadžbinske uprave SRS, navodi se u pisanoj izjavi dostavljenoj redakciji portala „Zrenjaninski“.

– Kao neko ko je Gradski odbor spasao od totalnog raspada posle napuštanja gotovo kompletnog rukovodstva stranke i prelaska u SNS u toku predizborne kampanje 2014. godine, 15 mesnih odbora i njihovih predsednika, kao i ja, nikako se ne mirimo sa postavljanjem kadrova koji su izdali stranku. Dalibor Radosavljević je bio kandidat na poslaničkoj i na odborničkoj listi, izdao je stranku i predsednika, a kada se Vojislav Šešelj vratio iz Haga, ponovo je postao radikal i danas drži moralne lekcije, i to nama koji smo se molili za predsednika Šešelja u hramovima SPC, koji smo radili i održali stranku i ponovo reorganizovali Gradski odbor u Zrenjaninu – obrazložio je Vujčin razloge ostavke.

Vujčin ističe da mu savest i čast ne dozvoljavaju da ga takav čovek predstavlja na sledećim izborima.

– Ako nas je izdao 2014. godine, kako da mu verujemo da nas neće izdati sa svojom kamarilom i 2016. godine – upitao je Vujčin i naglasio da posle dve decenije „krvavog, iskrenog i poštenog rada u stranci“, nije ni sanjao da će doći ovakav dan.

Vujčin je dodao da će o njegovom daljem političkom angažmanu javnost biti blagovremeno obaveštena.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.