• Predsednik Skupštine grada zakazao za četvrtak sednicu parlamenta

    Oliver Mitrović, predsednik Skupštine grada, zakazao je za četvrtak, 20. decembar, 20. sednicu lokalnog parlamenta u ovom sazivu.   Pred odbornicima će se naći najznačajniji dokument za funkcionisanje lokalne zajednice – predlog odluke o budžetu za 2019. godinu.   Odbornici će razmatrati i izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar ove godine, novu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predsednik Skupštine grada zakazao za četvrtak sednicu parlamenta

    Oliver Mitrović, predsednik Skupštine grada, zakazao je za četvrtak, 20. decembar, 20. sednicu lokalnog parlamenta u ovom sazivu.

     

    Pred odbornicima će se naći najznačajniji dokument za funkcionisanje lokalne zajednice – predlog odluke o budžetu za 2019. godinu.

     

    Odbornici će razmatrati i izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar ove godine, novu odluku o taksi prevozu… Na dnevnom redu naći će se i planovi rada ustanova i institucija kojima je grad osnivač.

     

    Direktore bi na sednici Skupštine trebalo da dobiju „Gradska toplana“ i Javno preduzeće za urbanizam, Kulturni centar Zrenjanin, kao i Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“. Za sada nije poznato da li će za direktore biti imenovani isti oni koji su do sada bili vršioci dužnosti, ili je reč o novim imenima.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]