• Predsednik opštine Sečanj se oglasio povodom aktuelnih protesta

    Povodom aktuelnih dešavanja sa protestima koji se organizuju u Beogradu i više gradova naše zemlje, oglasio se i predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović.   – U trenutku kada rukovodstvo Republike Srbije, predsednik Republike, Vlada, Krizni štab i zdravstveni radnici širom Srbije ulažu maksimalne napore da se spreči dalji rast zaraženih koronavirusom, neobjašnjivo je da u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predsednik opštine Sečanj se oglasio povodom aktuelnih protesta

    Povodom aktuelnih dešavanja sa protestima koji se organizuju u Beogradu i više gradova naše zemlje, oglasio se i predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović.

     

    – U trenutku kada rukovodstvo Republike Srbije, predsednik Republike, Vlada, Krizni štab i zdravstveni radnici širom Srbije ulažu maksimalne napore da se spreči dalji rast zaraženih koronavirusom, neobjašnjivo je da u takvoj situaciji nekolicina ekstremista remeti javni red i mir, poziva na bunt, vandalsko ponašanje uništavanje javne i privatne imovine, nasrtaje na policiju, kao i međusobne obračune mladih ljudi – navodi predsednik opštine Sečanj.

     

    Pročitajte još: Učesnici protesta blokirali saobraćaj na kružnom toku kod Avale

     

    On poručuje da je ovo trenutak kada svi moramo da smognemo snage da se udružimo. Kako navodi, samo zajednički, disciplinovano i odgovorno imamo šanse da opstanemo i pobedimo pošast koja nas je zadesila.

     

    – Svi treba da shvatimo da je ne samo kod nas, već i u celom svetu, nestao komfor i ona vrsta života koju smo do pojave virusa vodili. Svi moramo da žrtvujemo deo svoje privatnosti kako bismo imali šansu za uspeh. Imajmo u vidu da je ovo i borba za budućnost naše dece i generacija koje dolaze. U ovom trenutku nam je najbitnije da sačuvamo mir i stabilnost. Moramo da pružimo punu podršku onima koji su najodgovorniji za sprovođenje mera zdravstvene zaštite. Našim ponašanjem ne smemo da ugrožavamo njih i ostale građane – zaključio je Predrag Rađenović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Neobjašnjivo je da u ovoj situaciji nazovi predsednik jedne države organizuje nazovi izbore da bi potvrdio da je diktator. To se znalo i pre ovih izbora. Neobjašnjivo je da na čelu gotovo svih opština sede polupismeni otpadi iz DS/Nove Srbije. Neobjašnjivo je partijsko zapošljavanje, nepotizam, ucena, kupovina glasova, mito i koripcija. Neobjašnjivo je da se šljam i po tvojoj opštini „predsedniče“ bogati a deca se leče SMS porukama. Neobjašnjivo je da se bez članske karte ne može dobiti posao. Neobjašnjivo je još 100 stvari – a ovo što se trenutno dešava po Bg, Ns, Kg, Ni, Kš – to je potpuno objašnjivo. Istekao vam je rok trajanja, narodu je muka od vas i želi promene. Ti desničari i ekstremisti su deca tvog predsednika i Danilovi drugovi, srećom manjina (koja vašim spinovima dolazi u fokus). Ostatak je pošteni narod ove zemlje koji se nije obogatio od boravka na vlasti (kao ti, „predsedniče“), kome je dosta da decu ispraća preko granice zbog takvih (ti si svoje skolio u Ns u stanove koje si kupio od „predsesničke“ plate?), kome je dosta da se deca leče SMS porukama. Nećete još dugo…

    2. Dobio naredbu da se oglasi povodom trenutne situacije. Ovo njegov mozak ne razume jer je sagoreo od alkohola. Ne bi lose bilo da se oranizuje neki protest i ispred Opstine da vide da nije problem samo u BG nego i ovde jer dosta je bahacanja ovih polovnjaka . Cuvaj se predsednice kad dodje do cistki bices prvi….

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika