• PREDSEDNIK MLADIH SOCIJALISTA ZADOVOLJAN RADOM SPS U TOMAŠEVCU

    TOMAŠEVAC – Predsednik Omladine Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Marko Štiklica posetio je Mesni odbor SPS-a u Tomaševcu, a na radnom sastanku sa omladincima razgovarao je o problemima sa kojima se susreću i akcijama koje im predstoje. Ujedno su sumirani rezultati rada Mesnog odbora.     Štiklica je istakao da je izuzetno zadovoljan radom Mesnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDSEDNIK MLADIH SOCIJALISTA ZADOVOLJAN RADOM SPS U TOMAŠEVCU

    TOMAŠEVAC – Predsednik Omladine Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Marko Štiklica posetio je Mesni odbor SPS-a u Tomaševcu, a na radnom sastanku sa omladincima razgovarao je o problemima sa kojima se susreću i akcijama koje im predstoje. Ujedno su sumirani rezultati rada Mesnog odbora.

     

    Marko Štiklica

     

    Štiklica je istakao da je izuzetno zadovoljan radom Mesnog odbora SPS-a u Tomaševcu, dodajući da je odbor veoma aktivan, što pokazuje i dobar izborni rezultat na minulim predsedničkim izborima.

     

    Članovi MO SPS iz Tomaševca upoznali su Štiklicu sa planovima i aktivnostima koje im predstoje u narednom periodu.

     

    Predsednik mladih zrenjaninskih socijalista je rekao da mu predstoji obilazak svih mesnih odbora kako u gradu tako i u selima, sumiranje rada, sprovođenje planiranih akcija i preduzimanje određenih koraka kako bi se poboljšao rad na terenu.

     

    Na kraju radnog sastanka, Štiklica je istakao da u svakom trenutku članovi MO, simpatizeri i svi građani Tomaševca mogu da mu se obrate ukoliko im je potrebna bilo kakva pomoć.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 4

    1. Mani te se tih budalaština koje potiču iz doba stare Jugoslavije pa onda iz Slobinog doba do danas. Sve je to mlaćenje prazne slame a za rad interesa pojedinaca i grupa iz socijalističke partije tj. mafijaške podružnice. Važno je da je batica zadovoljan kako kaže Miloš a kako omladina živi i imali posla, to je nebitno.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]