Politika

PREDSEDNIČKI KANDIDAT SAŠA JANKOVIĆ DOLAZI U ZRENJANIN

Saša Janković
Saša Janković

ZRENJANIN – Kandidat građana za predsednika Srbije Saša Janković dolazi u Zrenjanin da razgovara sa našim sugrađanima, ali ne dolazi sam.

Saša Janković
Saša Janković

U sredu, 22. marta, od 19 časova, na bini u Kulturnom centru Zrenjanina će mu se pridružiti još pet poznatih ličnosti koje su ga podržale u kampanji.

Dušan Duda Ivković, proslavljeni košarkaški trener i bivši selektor reprezentacije, pojasniće okupljenima zašto je izjavio da će „go i bos“ da podrži Jankovića, a Zrenjaninci će potom imati priliku da čuju i glumca Branislava Trifunovića, muzičara Nikolu Čuturila – Čuturu, karikaturistu Dušana Petričića i akademika Dušana Teodorovića.

Kao najava za veliku konvenciju, u četvrtak, 16. marta će se održati tribina u maloj sali Mesne zajednice „Veljko Vlahović“, sa početkom od 19 časova, na kojoj će gostovati Branka Prpa (istoričarka, autorka i bivša direktorica Istorijskog arhiva Beograda), Vladimir Pavićević (politikolog i docent na Fakultetu političkih nauka), Zoran Živković (predsednik Nove stranke i bivši predsednik Vlade Srbije) i Rade Radovanović (novinar i dramski pisac).

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.