• PREDSEDNIČKI KANDIDAT SAŠA JANKOVIĆ DOLAZI U ZRENJANIN

    ZRENJANIN – Kandidat građana za predsednika Srbije Saša Janković dolazi u Zrenjanin da razgovara sa našim sugrađanima, ali ne dolazi sam. U sredu, 22. marta, od 19 časova, na bini u Kulturnom centru Zrenjanina će mu se pridružiti još pet poznatih ličnosti koje su ga podržale u kampanji. Dušan Duda Ivković, proslavljeni košarkaški trener i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDSEDNIČKI KANDIDAT SAŠA JANKOVIĆ DOLAZI U ZRENJANIN

    ZRENJANIN – Kandidat građana za predsednika Srbije Saša Janković dolazi u Zrenjanin da razgovara sa našim sugrađanima, ali ne dolazi sam.

    Saša Janković
    Saša Janković

    U sredu, 22. marta, od 19 časova, na bini u Kulturnom centru Zrenjanina će mu se pridružiti još pet poznatih ličnosti koje su ga podržale u kampanji.

    Dušan Duda Ivković, proslavljeni košarkaški trener i bivši selektor reprezentacije, pojasniće okupljenima zašto je izjavio da će „go i bos“ da podrži Jankovića, a Zrenjaninci će potom imati priliku da čuju i glumca Branislava Trifunovića, muzičara Nikolu Čuturila – Čuturu, karikaturistu Dušana Petričića i akademika Dušana Teodorovića.

    Kao najava za veliku konvenciju, u četvrtak, 16. marta će se održati tribina u maloj sali Mesne zajednice „Veljko Vlahović“, sa početkom od 19 časova, na kojoj će gostovati Branka Prpa (istoričarka, autorka i bivša direktorica Istorijskog arhiva Beograda), Vladimir Pavićević (politikolog i docent na Fakultetu političkih nauka), Zoran Živković (predsednik Nove stranke i bivši predsednik Vlade Srbije) i Rade Radovanović (novinar i dramski pisac).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]