• PREDRAG MILOŠEVIĆ: NE MOŽE MU NIKO NIŠTA

    SEČANJ – U Sečnju ništa novo – Predrag Milošević Karasi ostaje neprikosnoveni lider ove srednjobanatske opštine, zabeleživši sa SNS-om jedan od najupečatljivijih rezultata poslednjih izbora. Da podsetimo, u Sečnju je na lokalnim izborima SNS sa osvojena 3.162 glasa, ili 41,71 posto, obezbedila natpolovičnu većinu i 12 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu, uz mogućnost da sama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDRAG MILOŠEVIĆ: NE MOŽE MU NIKO NIŠTA

    SEČANJ – U Sečnju ništa novo – Predrag Milošević Karasi ostaje neprikosnoveni lider ove srednjobanatske opštine, zabeleživši sa SNS-om jedan od najupečatljivijih rezultata poslednjih izbora.

    Predrag Milošević
    Predrag Milošević

    Da podsetimo, u Sečnju je na lokalnim izborima SNS sa osvojena 3.162 glasa, ili 41,71 posto, obezbedila natpolovičnu većinu i 12 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu, uz mogućnost da sama formira vlast. Sve to uz izlaznost od 64,2 posto.

    Ovo je ko zna koji put da lista pod liderstvom Karasija u Sečnju osvaja lokalnu vlast, i njemu obezbeđuje ostanak u predsedničkoj fotelji, u kojoj je više od 11 godina. A kako stvari sada stoje, mogao bi još toliko.

    – Mislim da je odlučujuće to što je narod prepoznao naše zalaganje za razvoj sredine i trud koji ulažemo. Izbori su iza nas, a mi se već okrećemo radu i mogu da najavim da će u Sečnju ubrzo biti jedna ozbiljna investicija, a o tome ćemo uskoro – najavio je Karasi u izjavi za portal „Zrenjaninski“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]