• Predloženi kandidati za buduće članove Gradskog veća u Zrenjaninu

    Kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura predložio je na današnjoj sednici Skupštine grada kandidate za buduće članove Gradskog veća u Zrenjaninu. O njihovom izboru će se u nastavku zasedanja izjasniti odbornici.   Portal zrenjaninski.com vam predstavlja kandidate za gradske većnike.   PROČITAJTE JOŠ: Goran Knežević podneo ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada   Slaviša […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predloženi kandidati za buduće članove Gradskog veća u Zrenjaninu

    Kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura predložio je na današnjoj sednici Skupštine grada kandidate za buduće članove Gradskog veća u Zrenjaninu. O njihovom izboru će se u nastavku zasedanja izjasniti odbornici.

     

    Portal zrenjaninski.com vam predstavlja kandidate za gradske većnike.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Goran Knežević podneo ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada

     

    Slaviša Vlačić

     

    Rođen je, živi i radi u Zrenjaninu, a po zvanju je master inženjer mašinstva. Zaposlen je u kompaniji „Telekom Srbija“, kao šef službe za mrežne operacije Zrenjanin. Oženjen je, otac dvoje dece. Član je Srpske napredne stranke.

     

    Dr Mile Kovačević

     

    Rođen je 1966. godine u Zrenjaninu. Po struci je doktor medicine, specijalista za plućne bolesti. Zaposlen je u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti „Dr Vasa Savić“ u Zrenjaninu. Član je Srpske napredne stranke.

     

    Marinel Mendrea

     

    Rođen je 1966. godine. Poseduje dugogodišnje iskustvo u preduzetništvu i poljoprivredi. Oženjen je i otac troje dece.

     

    Dragan Gudžev

     

    Rođen je 1977. godine. Po zanimanju je diplomirani inženjer za razvoj. Direktor je Auto-moto tehničkog centra u Zrenjaninu. Oženjen je i otac jednog deteta.

     

    Dragan Vulešević

     

    Rođen je 1958. godine u Zrenjaninu. Završio je Gimnaziju „Koča Kolarov“ u Zrenjaninu. Studirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Radio je od 1989. godine u Turističkoj orgnizaciji „Kompas Jugoslavija“, a potom kao direktor JP „Turistički centar grada Zrenjanina“. Oženjen je, otac dvoje dece. Član je Socijalističke partije Srbije.

     

    Jožef  Stojko

     

    Rođen je 1975. godine, profesor matematike u Osnovnoj školi „Servo Mihalj“ u Mužlji. Bio je član Gradskog veća i u prethodnom sazivu. Oženjen je, otac dvoje dece. Član je Saveza vojvođanskih Mađara.

     

    Radovan Višekruna

     

    Rođen je 1954. godine. Po struci je diplomirani pravnik. Oženjen je, otac troje dece i deda troje unučadi. Član je Partije ujedinjenih penzionera Srbije.

     

    Dejan Damjanović

     

    Rođen je 1983. godine Po zanimanju je diplomirani inženjer informatike. Član je Pokreta socijalista.

     

    Saša Kandić

     

    Rođen je 1975. godine. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Član je Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Rođen je, živi i radi u Zrenjaninu, a po zvanju je master inženjer mašinstva. Zaposlen je u kompaniji “Telekom Srbija”, kao šef službe za mrežne operacije Zrenjanin.
      ZNAČI, TU JE ODGOVOR, ZAŠTO SAM 8 DANA BIO BEZ INTERNETA I PORED SVAKODNEVNIH URGENCIJA U „COLL CENTRU“!!!
      MAŠINAC SE BAVI ELEKTRONIKOM!!!
      NE ZNAM, KO ĆE NAM POMOĆI, SAMO ZNAM „DA STRUKA FIRMU VODI“!!!
      PREKOR IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]