• Pokret Metla: Argumentovana diskusija o svim ključnim pitanjima

    Pokret „Metla“ je saopštio da su njegovi ciljevi ravnomeran razvoj svih 36 mesnih zajednica na području grada Zrenjanina, transparentan budžeta i završetak ključnih objekata komunalne infrastrukture.   Ovaj pokret je naveo i da će se zalagati za unapređenje kulture, obrazovanja i sporta. Zalagaće se i za bolju socijalnu i zdravstvenu zaštitu i veću pomoć starim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pokret Metla: Argumentovana diskusija o svim ključnim pitanjima

    Pokret „Metla“ je saopštio da su njegovi ciljevi ravnomeran razvoj svih 36 mesnih zajednica na području grada Zrenjanina, transparentan budžeta i završetak ključnih objekata komunalne infrastrukture.

     

    Ovaj pokret je naveo i da će se zalagati za unapređenje kulture, obrazovanja i sporta. Zalagaće se i za bolju socijalnu i zdravstvenu zaštitu i veću pomoć starim i nemoćnim licima.

     

    – Želimo da se o svim ključnim pitanjima za grad argumentovano diskutuje u Skupštini, a ne, kao što se sada dešava, da se diskusije vode na društvenim mrežama, a potom i na ulici. Insistiraćemo na javnosti u radu i da se građani pitaju – istakao je predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu Zoran Sandić, koji je i predsednik odborničke grupe Pokreta „Metla“ u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izabrani predsednici opština u Sečnju, Novom Bečeju, Žitištu i Novoj Crnji

     

    On napominje da je ova politička grupacija otvorena za sve sugestije i predloge sugrađana.

     

    – Zahtevaćemo da se najvažniji predlozi uvrste u dnevni red skupštinskih zasedanja i predložićemo rešenja. Usaglasićemo svoj rad sa radom građanskih udruženja, inicijativa i pokreta, kako bi zahtevi sugrađana što pre bili rešeni – naglasio je Sandić.

     

    Po njegovim rečima, Pokret „Metla“, sa svojih pet odbornika u lokalnom parlamentu, potpuno je svestan odgovornosti koju ima pred građanima.

     

    – Naša lista, za razliku od ostalih u Skupštini grada, nije se krila iza imena partijskih vođa. Mi smo se kandidovali da zastupamo sugrađane iz Zrenjanina i njegova 22 naseljena mesta. Istakli smo da se borimo za vazduh, vodu i zemlju. Džabe će nam biti sve strane fabrike ako se budemo razboljevali, a pogotovo naša deca – zaključio je Zoran Sandić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]