• OPOZICIJA DA PODNESE ZAJEDNIČKI ZAHTEV VLASTIMA

    ZRENJANIN – Gradski odbor Dosta je bilo iz Zrenjanina pozvao je sve opozicione stranke i grupe građana da podnesu zajednički zahtev gradskoj vlasti da se preduzmu sve predradnje koje bi morale da se obave pre bilo kakve brzoplete odluke o otkupljivanju postrojenja za prečišćavanje vode.     Pozvani su Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine, RS, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OPOZICIJA DA PODNESE ZAJEDNIČKI ZAHTEV VLASTIMA

    ZRENJANIN – Gradski odbor Dosta je bilo iz Zrenjanina pozvao je sve opozicione stranke i grupe građana da podnesu zajednički zahtev gradskoj vlasti da se preduzmu sve predradnje koje bi morale da se obave pre bilo kakve brzoplete odluke o otkupljivanju postrojenja za prečišćavanje vode.

     

    Dosta je bilo

     

    Pozvani su Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine, RS, Dveri, Pokret slobodnih građana i Grupa građana „Naš grad, naša stvar“.

     

    „Iz medija smo saznali da gradska vlast namerava da otkupi postrojenje za prečišćavanje vode. Otkup sada kada je sve gotovo, moguć je jedino direktnom pogodbom, mimo Zakona o javnim nabavkama. Da se ne bi dogodilo da se izgrađeno postrojenje otkupi brzopleto, bez ikakve kontrole, pa tek posle da se otkriva šta je kupljeno, sastavili smo spisak radnji koje moraju da prethode odluci“, navode u Gradskom odboru Dosta je bilo.

     

    Iz ovog političkog pokreta zahtevaju da se, između ostalog, izvrši detaljan uvid i sačini izveštaj o izgrađenosti svih linija postrojenja za prečišćavanje vode, proveri da li je sva ugrađena oprema nova, prikupe izveštaji o ispitivanju kvaliteta prečišćene vode od strane akreditovane laboratorije prilikom probnog rada, kao i da se svi podaci javno objave.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]