• Održana druga Izborna skupština Foruma žena SPS u Zrenjaninu

    Na drugoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, Željka Milošević, diplomirani profesor informatike i master ekonomije, izabrana je za predsednicu.   Za potpredsednice izabrane su Anđa Deurić, ekonomista, Tanja Vuletić, medicinska sestra, i dr Eleonora Marjanović, specijalista dečije i preventivne stomatologije. Izabrano je i 11 članica predsedništva.     Skupština […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Održana druga Izborna skupština Foruma žena SPS u Zrenjaninu

    Na drugoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, Željka Milošević, diplomirani profesor informatike i master ekonomije, izabrana je za predsednicu.

     

    Za potpredsednice izabrane su Anđa Deurić, ekonomista, Tanja Vuletić, medicinska sestra, i dr Eleonora Marjanović, specijalista dečije i preventivne stomatologije. Izabrano je i 11 članica predsedništva.

     

    Željka Milošević
    Željka Milošević

     

    Skupština je održana je sinoć, u multimedijalnoj sali hotela „Vojvodina“. Okupljenima se obratio i potpredsednik GrO SPS Zrenjanin, dr Dragan Tošić, koji je pohvalio rad Foruma žena i istakao da ta organizacija ima punu podršku i predsednika zrenjaninskog Gradskog odbora Željka Malušića, i članova odbora, kao i omladine SPS-a.

     

    Skup je pozdravila i predsednica Foruma žena SPS u Vojvodini Aleksandra Đanković. U ime rukovodstva Foruma žena Srbije prisutnima se obratila sekretarka Foruma žena, narodna poslanica Snežana Paunović.

     

    Foruma žena Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije

     

    Izbornoj skupštini prisustvovale su, pored ostalih, potpredsednica Foruma žena SPS u Vojvodini Jelena Lopušina, sekretarka Svetlana Babić i članica predsedništva Vesna Dragojerac, kao i državni sekretar u Vladi Republike Srbije Zoran Kasalović, član Predsedništva SPS Branko Ćurčić i potpredsednik GrO SPS Novi Sad dr Veselin Bojat.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]