• Odbornici usvojili Program otuđenja građevinskog zemljišta

    Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Čedomir Janjić, usvojili Program otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini za ovu godinu. Grad Zrenjanin će, prema programu koji su prethodno prihvatili gradski većnici, na prodaju fizičkim i pravnim licima ponuditi 46 parcela.   Najveći broj njih namenjen je za izgradnju objekata porodičnog stanovanja. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbornici usvojili Program otuđenja građevinskog zemljišta

    Odbornici Skupštine grada Zrenjanina su na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Čedomir Janjić, usvojili Program otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini za ovu godinu. Grad Zrenjanin će, prema programu koji su prethodno prihvatili gradski većnici, na prodaju fizičkim i pravnim licima ponuditi 46 parcela.

     

    Najveći broj njih namenjen je za izgradnju objekata porodičnog stanovanja. Parcele se nalaze u ulicama Baranjskoj, Dragice Pravice, Nade Dimić, Igmanskoj, Stražilovskoj, Patrijarha Pavla, Dostojevskog, Kajmakčalanskoj, Opovačkoj, Železničkoj, Rade Trnića, Bagremovoj, Uroša Predića…

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pratite akcijske prodaje i uštedite kupujući u prodavnicama “Ogreva”

     

    U Hercegovačkoj ulici biće ponuđena parcela namenjena izgradnji poslovnog prostora, a u ulici Žarka Turinskog parcela namenjena sportsko-rekreativnim sadržajima. U ulici Žarka Zrenjanina na prodaju će biti ponuđena parcela namenjena višeporodičnom stanovanju.

     

    odbornici usvojili program otuđenja građevinskog zemljišta

     

    Današnjom odlukom stvorena je mogućnost raspisivanja novog konkursa za otuđenje građevinskog zemljišta, a moguće je da će tokom godine doći i do proširenja ponude gradskog građevinskog zemljišta.

     

    Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac je rekao da se usvajanjem Programa otuđenja gradskog građevinskog zemljišta ispunjava obaveza Gradske uprave da tu proceduru obavi do 30. marta.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Na osnovu uvida u raspoložive parcele ponudili smo ih brojnim zainteresovanim investitorima. Veća su i sredstva u budžetu za infrastrukturno opremanje tih lokacija – objasnio je Santovac.

     

    odbornici usvojili program otuđenja građevinskog zemljišta

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]