• Obeležena slava Gradskog odbora Srpske napredne stranke

    Uz slavski kolač i tradicionalne običaje svečano je obeležena slava Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, Sveta Petka, kojoj je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera.   Nakon sečenja kolača i prigodnog govora sveštenika Slobodana Čestića, prisutnima se obratio kum slave, zamenik gradonačelnika Saša Santovac, koji je svim članovima i građanima poželeo dobro zdravlje, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Obeležena slava Gradskog odbora Srpske napredne stranke

    Uz slavski kolač i tradicionalne običaje svečano je obeležena slava Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, Sveta Petka, kojoj je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera.

     

    Nakon sečenja kolača i prigodnog govora sveštenika Slobodana Čestića, prisutnima se obratio kum slave, zamenik gradonačelnika Saša Santovac, koji je svim članovima i građanima poželeo dobro zdravlje, sreću i čestitao slavu.

     

    – Ogromna mi je čast što sam danas bio kum slave Srpske napredne stranke u Zrenjaninu. Iskoristio bih priliku da čestitam Svetu Petku svim članovima, građanima i budućem kumu Simi Salapuri. Današnji dan je odlična prilika da se sakupimo, razgovaramo i da obeležimo slavu naše stranke kako običaji nalažu. Veoma sam srećan kada vidim koliko je građana danas posetilo postorije naše stranke, to znači da smo jedinstveni, složni, da nam građani veruju i podržavaju naš rad. Zahvaljujući predanom i požrtvovanom radu Srpske napredne stranke Zrenjanin je grad koji je danas prepoznatljiv kao grad budućnosti, unapređene privrede i u kojem mlađe generacije imaju odlične uslove – istakao je Santovac.

     

    Budući kum, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, rekao je da mu je pripala velika čast što je preuzeo kumstvo baš u godini kada Srpska napredna stranka proslavlja svoj značajan jubilej, deset godina postojanja i dodao da će se potruditi da na najbolji način opravda poverenje koje mu je ukazano.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]