Politika

NARODNI POSLANICI PRED GRAĐANIMA

ZRENjANIN – Danas je, u prisustvu brojnih zvanica, svečano otvorena Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika, koja se nalazi u ulici Cara Dušana 12.

kancelarija_poslanici

Ova kancelarija otvorena je u okviru projekta „Ljudi na prvom mestu“, koji sprovode USAID i Centar za slobodne izbore i demokratiju CeSID. Građani će ubuduće imati priliku da u direktnom kontaktu sa poslanicima u Skupštini Srbije saznaju informacije o radu najvišeg zakonodavnog tela, kao i da narodnim predstavnicima u republičkom parlamentu izlože svoje probleme.

– Možda je malo čudno što kancelariju otvaramo sada, na isteku mandata, ali to samo dokazuje koliko je dug put bio do svega ovoga – rekao je poslanik SNS Mirko Krlić, koji je dodao da će kancelariju koristiti i budući poslanici.

Otvaranju kancelarije prisustvovala je i poslanica SVM Elvira Kovač, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik i pomoćnik Saša Santovac i Duško Radišić, načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Dušan Šijan i drugi.

– Vlast je u svakodnevnom i direktnom kontaktu sa građanima, jer jedino tako možemo da prepoznamo i da rešavamo probleme – istakao je gradonačelnik Janjić, dodajući da je upravo iz tog razloga lokalna samouprava i obezbedila prostorije za Kancelariju za komunikaciju narodnih poslanika.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.