Politika

NARODNI POSLANICI PRED GRAĐANIMA

ZRENjANIN – Danas je, u prisustvu brojnih zvanica, svečano otvorena Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika, koja se nalazi u ulici Cara Dušana 12.

kancelarija_poslanici

Ova kancelarija otvorena je u okviru projekta „Ljudi na prvom mestu“, koji sprovode USAID i Centar za slobodne izbore i demokratiju CeSID. Građani će ubuduće imati priliku da u direktnom kontaktu sa poslanicima u Skupštini Srbije saznaju informacije o radu najvišeg zakonodavnog tela, kao i da narodnim predstavnicima u republičkom parlamentu izlože svoje probleme.

– Možda je malo čudno što kancelariju otvaramo sada, na isteku mandata, ali to samo dokazuje koliko je dug put bio do svega ovoga – rekao je poslanik SNS Mirko Krlić, koji je dodao da će kancelariju koristiti i budući poslanici.

Otvaranju kancelarije prisustvovala je i poslanica SVM Elvira Kovač, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik i pomoćnik Saša Santovac i Duško Radišić, načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Dušan Šijan i drugi.

– Vlast je u svakodnevnom i direktnom kontaktu sa građanima, jer jedino tako možemo da prepoznamo i da rešavamo probleme – istakao je gradonačelnik Janjić, dodajući da je upravo iz tog razloga lokalna samouprava i obezbedila prostorije za Kancelariju za komunikaciju narodnih poslanika.

Podeli članak
sinovoz
FAM