• NARODNI POSLANICI PRED GRAĐANIMA

    U Zrenjaninu otvorena kancelarija predstavnika u Skupštini Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Danas je, u prisustvu brojnih zvanica, svečano otvorena Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika, koja se nalazi u ulici Cara Dušana 12.

    kancelarija_poslanici

    Ova kancelarija otvorena je u okviru projekta „Ljudi na prvom mestu“, koji sprovode USAID i Centar za slobodne izbore i demokratiju CeSID. Građani će ubuduće imati priliku da u direktnom kontaktu sa poslanicima u Skupštini Srbije saznaju informacije o radu najvišeg zakonodavnog tela, kao i da narodnim predstavnicima u republičkom parlamentu izlože svoje probleme.

    – Možda je malo čudno što kancelariju otvaramo sada, na isteku mandata, ali to samo dokazuje koliko je dug put bio do svega ovoga – rekao je poslanik SNS Mirko Krlić, koji je dodao da će kancelariju koristiti i budući poslanici.

    Otvaranju kancelarije prisustvovala je i poslanica SVM Elvira Kovač, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik i pomoćnik Saša Santovac i Duško Radišić, načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Dušan Šijan i drugi.

    – Vlast je u svakodnevnom i direktnom kontaktu sa građanima, jer jedino tako možemo da prepoznamo i da rešavamo probleme – istakao je gradonačelnik Janjić, dodajući da je upravo iz tog razloga lokalna samouprava i obezbedila prostorije za Kancelariju za komunikaciju narodnih poslanika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]