• Naprednjaci i socijalisti za sada jedini učesnici lokalnih izbora u Sečnju

    Republička izborna komisija do sada je proglasila svega dve izborne liste, koje će učestvovati na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj.   Naprednjaci su prvi predali listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sečanj, koja nosi naziv „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Ko su kandidati sa ove liste, možete PROČITATI OVDE.   Nedugo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naprednjaci i socijalisti za sada jedini učesnici lokalnih izbora u Sečnju

    Republička izborna komisija do sada je proglasila svega dve izborne liste, koje će učestvovati na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj.

     

    Naprednjaci su prvi predali listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sečanj, koja nosi naziv „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Ko su kandidati sa ove liste, možete PROČITATI OVDE.

     

    Nedugo posle Srpske napredne stranke, svoje učešće na izborima u Sečnju, zakazanim za 3. april, potvrdila je i Socijalistička partija Srbije. Socijalisti će pred birače u Sečnju izaći sa izbornom listom „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Troje kandidata iz Zrenjanina na izbornoj listi koju su podneli Suverenisti

     

    Na listi se nalaze 23 imena, koliko lokalni parlament u Sečnju i broji odbornika. Prvi na listi je Aleksandar Budiša, pravnik iz Krajišnika.

     

    Na drugom mestu je Milan Radovanović, magistar ekonomskih nauka iz Sečnja, na trećem Marija Blanuša, medicinska sestra iz Jaše Tomića, a na četvrtom Marin Živojin, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Sutjeske.

     

    Mirjana Dangubić, preduzetnica iz Sečnja, peta je na listi, dok je na šestom mestu Gabrijela Ungur, ginekološko – akušerska sestra iz Neuzine.

     

    Socijalisti predložili i ove kandidate:

     

    Na listi koju je predao SPS nalaze se i Radovan Trišić, diplomirani inženjer poljoprivredne tehnike iz Boke, Dragan Mirković, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Sečnja, i Danka Peka, administrativna radnica iz Jaše Tomića.

     

    Kandidati socijalista za odbornike u SO Sečanj su i Slavica Beronja, profesorka matematike i računarstva iz Krajišnika, Radovan Mihajlov, pravni tehničar iz Jarkovca, Dejan Nikolin, radnik iz Konaka, Dragana Stojisavljević, tekstilna tehničarka iz Sutjeske, i Dragana Lukić, administrativna radnica iz Banatske Dubice.

     

    Na ovoj listi se nalaze i Duško Ujfeljan, penzioner iz Šurjana, Mirjana Grubor, poljoprivredna tehničarka iz Krajišnika, Miodrag Radovanović, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Sečnja, i Čaba Lunc, rukovalac mehaničar iz Neuzine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Poslednjih petoro na listi su Snežana Milosavljev, trgovkinja iz Boke, Sava Đuričin, poljoprivrednik iz Jaše Tomića, Milan Bačvanski, student iz Jarkovca, Katarina Erdedi, trgovkinja iz Konaka, i Miodrag Bokan, radnik iz Krajišnika.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]