Politika

NA SKUPŠTINSKOM ZASEDANJU LIGAŠI KRITIKOVALI I PREDLAGALI

Odbornici LSV u Skupštini grada

ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina postavila je pitanja vladajućoj većini zašto se obećanja data građanima ne ispunjavaju, ali i dala konstruktivne predloge.

Odbornici LSV u Skupštini grada

Šef odborničke grupe LSV Dejan Čapo tražio je na jučerašnjem zasedanju lokalnog parlamenta dopunu dnevnog reda, postavljajući pitanje šta je sa obilaznicom oko grada budući da radovi još uvek nisu ni započeti. Podsetio je da je aktuelna gradska vlast od 2012. godine najavljivala radove i dala rok da obilaznica bude završena do 2016. godine.

Odbornik Aleksandar Marton zatražio je kompletnu informaciju o investicijama u Zrenjaninu i broju zaposlenih radnika u novootvorenim preduzećima.

Odbornik Vladimir Milošev je gradsko rukovodstvo pitao dokle se stiglo sa Regionalnim centrom za reciklažu otpada, dok je odbornica Bojana Begović pokrenula inicijativu da se formira radna grupa za sprečavanje odlaska mladih ljudi, predlažući da se okupe svi relevantni politički, privredni i društveni akteri u radnu grupu koja će raditi na pronalaženju rešenja i načina da se mladima poboljšaju uslovi života, bez bilo kakvih podela na vlast i opoziciju.

Podeli članak
sinovoz
FAM