• Na listi SRS nema Zrenjaninaca, samo četiri kandidata iz okolnih opština

    I Srpska radikalna stranka (SRS) je predala Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije.   Na listi za parlamentarne izbore, koju predvodi lider radikala Vojislav Šešelj, nalazi se 250 imena. Među njima nema kandidata iz Zrenjanina.   PROČITAJTE JOŠ: SVM kandidovao za poslanike čak 26 žitelja Srednjobanatskog okruga   SRS […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na listi SRS nema Zrenjaninaca, samo četiri kandidata iz okolnih opština

    I Srpska radikalna stranka (SRS) je predala Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije.

     

    Na listi za parlamentarne izbore, koju predvodi lider radikala Vojislav Šešelj, nalazi se 250 imena. Među njima nema kandidata iz Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: SVM kandidovao za poslanike čak 26 žitelja Srednjobanatskog okruga

     

    SRS je, međutim, poverenje ukazala svojim članovima iz opština Sečanj, Žitište i Nova Crnja.

     

    Tako se na 89. mestu na izbornoj listi nalazi Mirjana Stupar, trgovkinja iz Sutjeske, a na 97. Žarko Jokšić, master informacionih tehnologija iz Ravnog Topolovca.

     

    Kandidat radikala za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije je i Lazar Obradović, tehničar drumskog saobraćaja iz Vojvode Stepe. On se nalazi na 132. mestu na listi.

     

    Na 206. mestu je Todor Nenadić, operater u auto-industriji iz Aleksandrova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 3. aprila. Ko su kandidati Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Saveza vojvođanskih Mađara za poslanike, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Normalno da nema nikog iz Zrenjanina. Pa koja budala će još da bude u SRS? Svima je jasno da Šešelja plaća njegovo „političko dete“, kao što je i parama gradjana kupio njegovu slobodu. Ovi što su na listi SRS to su sve dodjoši iz bosanskih i hercegovačkih sela oko ZR. Oni to i zaslužuju.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]