• Na listi Srpske stranke Zavetnici kandidati iz Zrenjanina, Žitišta i Novog Bečeja

    Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu „Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“, koja će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april.   Na ovoj listi nalazi se 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i četvoro iz Srednjobanatskog okruga.   Na 44. mestu je Vera Milošev, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na listi Srpske stranke Zavetnici kandidati iz Zrenjanina, Žitišta i Novog Bečeja

    Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu „Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“, koja će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april.

     

    Na ovoj listi nalazi se 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i četvoro iz Srednjobanatskog okruga.

     

    Na 44. mestu je Vera Milošev, diplomirana sociološkinja iz Zrenjanina, a na 118. Nevena Marinković, administrativna radnica iz Žitišta.

     

    Milorad Pap, ekonomski tehničar iz Novog Bečeja, nalazi se na 131. mestu. Na 211. mestu je Aleksandar Stevanović, mašinski tehničar iz Zrenjanina.

     

    Prva na izbornoj listi Srpske stranke Zavetnici je Milica Đurđević Stamenkovski, koja je i nosilac liste.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Republička izborna komisija je proglasila i izbornu listu „Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja – Usame Zukorlić“. Na njoj, međutim, nema kandidata za poslanike iz Zrenjanina i okolnih opština.

     

    Ko su kandidati ostalih stranaka za poslanike iz našeg okruga, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]