• Na izbornoj listi MORAMO dvoje Zrenjaninaca i jedan Novobečejac

    Na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 3. aprila, učestvovaće i koalicija „Moramo – Akcija – Ekološki ustanak – Ćuta – Ne davimo Beograd“.   Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu koju je predala ova koalicija. Prvi na toj listi je Aleksandar Jovanović – Ćuta, producent iz Beograda, a na listi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na izbornoj listi MORAMO dvoje Zrenjaninaca i jedan Novobečejac

    Na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 3. aprila, učestvovaće i koalicija „Moramo – Akcija – Ekološki ustanak – Ćuta – Ne davimo Beograd“.

     

    Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu koju je predala ova koalicija. Prvi na toj listi je Aleksandar Jovanović – Ćuta, producent iz Beograda, a na listi se, na trećem mestu, nalazi Nebojša Zelenović, diplomirani pravnik iz Šapca.

     

    Na listi „Moramo“ nalazi se i troje žitelja Srednjobanatskog okruga. Na 26. mestu je Dragan Kleut, poljoprivrednik iz Zrenjanina, a na 52. Teodora Gavran, frilenserka iz Zrenjanina.

     

    Ileš Bečei, penzioner – ratni vojni invalid iz Novog Bečeja, nalazi se na 189. mestu na ovoj listi.

     

    Na ovoj listi je ukupno 249 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ko su kandidati ostalih stranaka za poslanike iz našeg okruga, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]