Politika Region

Martinov: Politička manipulacija

ČENTA – Predsednik Saveta MZ „Čenta“ Darko Martinov ocenio je danas u odgovoru na kritiku zamenika gradonačelnika Saše Santovca da je ceo problem izmanipulisan i prenet na politički teren.


Martinov je poručio da su predstavnici te mesne zajednice zadovoljni činjenicom da će linija 109 GSP-a i dalje saobraćati i da je Savet zainteresovan za organizaciju prevoza putnika na pomenutoj liniji i za produženje ugovora.

„Na čemu smo se intenzivno angažovali u prethodne dve godine. U direktnom kontaktu sa predstavnicima GSP-a, zalagali smo se za uvođenje kontrole i radili na povećanju prodaje karata, kao i potpisivanju ugovora koji je istekao pre godinu dana, a u domenu svojih nadležnosti“, objasnio je on.

Kako je istakao, Mesna zajednica „Čenta“ nije zvanično obaveštena o prekidu saobraćanja linije i nema zvaničnu informaciju o broju prodatih pretplatnih karata, jer GSP vrši samu distribuciju karata.

„Na pozive Mesne zajednice, GSP nije predložio potpisivanje novog ugovora, što je u prethodnih mesec dana bilo nagovešteno. Zahvaljujemo zameniku gradonačelnika za pokazanu brigu o  građanima Čente, kao i za uložen napor, ali, prema informacijama koje je dao medijima, smatramo da je, zbog nedostatka kontakta sa predstavnicima Mesne zajednice, izmanipulisan i ceo problem je prenet na politički teren“, dodao je Martinov.

On je napomenuo da, pošto Mesna zajednica nije potpisala ugovor sa GSP-om, što je činila u proteklih dvadesetak godina, Savet MZ „Čenta“ smatra da je i GSP politički izmanipulisan.

„I želimo da realizacija ugovora između grada Zrenjanina i GSP-a bude uspešna, na zadovoljstvo putnika i građana Čente“, poručio je predsednik Saveta MZ „Čenta“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.