• Malušić: SPS-u pristupilo puno mladih

    Održan radni sastanak socijalističke omladine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Omladina Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu održala je, u Sportskom centru „Partizan“, radni sastanak kojem su prisustvovali predsednik GrO SPS-a Željko Malušić, član Gradskog i Izvršnog odbora Goran Fijat, kao i sekretar Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora Ivan Đoković, predsednik Saveta Socijalističke omladine Srbije u Vojvodini Boris Novaković i sekretarka Izvršnog saveta Aleksandra Đanković.

    „Na radnom sastanku predstavljene su aktivnosti koje je Omladina SPS-a Zrenjanin sprovodila u proteklom periodu i najavljene su akcije koje će uslediti u narednom periodu. Gosti iz Pokrajinskog odbora pohvalili su rad naše omladine i poručili da će im pomoći u sprovođenju planiranih aktivnosti”, navodi se u saopštenju SPS-a.

    Prvi čovek zrenjaninskih socijalista Željko Malušić takođe je izrazio zadovoljstvo radom omladine, navodeći da je njihov aktivizam zapravo budućnost Zrenjanina.

    – SPS-u u Zrenjaninu pristupilo je mnogo mladih ljudi, što je odličan pokazatelj da je program koji promovišemo prepoznat i podržan u našem gradu – poručio je Malušić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Aktivnost,rad i rezultati rada su jedino mjerilo danasnjice.Drago mi je da je.to shvatilo rukovodstvo mladih u Zrenjaninskom SPS- u,i to mora da traje.Biracko tjelo clanstvo,moguce clanstvo,simpatizeri bez obzira na vrstu populacije prepoznaje sebi blisku partijsku organizaciju po aktivnosti,drcnosti,rezultatima,moralno-politickom liku.Svako ko podcenjuje shvatanje i volju Naroda u svim njegovim vibracijama,JE PROSLOST.Zato cestitke SPS omladini Zrenjanina i sto su primjer kako treba i opomena „spavacima“ ili da ustanu ili da se bolje „pokriju“u svojoj nemoci

    2. Aktivnost,rad i rezultati rada su jedino mjerilo danasnjice.Drago mi je da je.to shvatilo rukovodstvo mladih u Zrenjaninskom SPS- u,i to mora da traje.Biracko tjelo clanstvo,moguce clanstvo,simpatizeri bez obzira na vrstu populacije prepoznaje sebi blisku partijsku organizaciju po aktivnosti,drcnosti,rezultatima,moralno-politickom liku.Svako ko podcenjuje shvatanje i volju Naroda u svim njegovim vibracijama,JE PROSLOST.Zato cestitke SPS omladini Zrenjanina i sto su primjer kako treba i opomena „spavacima“ ili da ustanu ili da se bolje „pokriju“u svojoj nemoci

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]