• LSV REAGOVALA ZBOG KRAĐE NADGROBNIH SPOMENIKA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je osudila krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.     „Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV REAGOVALA ZBOG KRAĐE NADGROBNIH SPOMENIKA

    ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je osudila krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

     

    Ukradene ploče sa spomenika

     

    „Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine“, navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša, koji pozivaju nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti.

     

    Gradski odbor LSV podseća da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i napominje da je potrebno ta prava zaštititi.

     

    „Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće“, pitaju ligaši.

     

    Više o ovom događaju možete pročitati ovde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]