• LSV PITA: DOKLE SE STIGLO SA UREĐENJEM IZLETIŠTA ŠUMICE?

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu postavio je pitanje dokle se stiglo sa uređenjem izletišta Šumice, kao i sa razrešenjem pitanja vlasništva nad objektom motel „Šumice“. – Zrenjanin ima izletnički prostor vrhunske kategorije sa ogromnom površinom zelenila, igralištima, sportskim terenima, i motelom kao smeštajnim kapacitetom. Izletište koje je poznato svim Zrenjanincima poslednjih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV PITA: DOKLE SE STIGLO SA UREĐENJEM IZLETIŠTA ŠUMICE?

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu postavio je pitanje dokle se stiglo sa uređenjem izletišta Šumice, kao i sa razrešenjem pitanja vlasništva nad objektom motel „Šumice“.

    Dejan Čapo

    – Zrenjanin ima izletnički prostor vrhunske kategorije sa ogromnom površinom zelenila, igralištima, sportskim terenima, i motelom kao smeštajnim kapacitetom. Izletište koje je poznato svim Zrenjanincima poslednjih godina postalo je prazno, napušteno, neiskorišćeno – naveo je Dejan Čapo, predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina.

    Čapo je upitao šta je lokalna samouprava uradila da se ovaj objekat vrati u vlasništvo grada i dodao da Liga smatra da bi se smeštajni kapaciteti motela mogli i te kako iskoristiti kada se u gradu organizuju značajne manifestacije i kada imamo priliv turista.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Da dam odgovor na postavljena pitanja,
      Nemoze se reci da se prostor ne koristi, on se itekako koristi i to kao:
      – poligon za obuku vozaca
      – leti se tamo sakupljaju ringlovi i ostalo voce, koje se kasnije koristi za dobijanje vocne rakije
      – Roditelji dovode tamo svoju decu i pricaju im urbane legende, kako je tu nekada postojao objekat, zvani „Motel“ u kome su se odrzavala razna veselja,doceci novih godina, banketi … Takodje im pricaju da ste u nekadasnjem restoranu mogli pojesti odlicnu Karadjordjevu sniclu sa pomfritom za relativno malo para, a posle sve zaliti sa Zrenjaninskim Pivom, a posle nekoliko piva, kada bi im se prispavalo, mogli su otici na recepciju prenocista i iznajmiti sobu za dnevni odmor po nekoj smesnoj ceni , a u vecernjim satima u sali ili na terasi (u letnjem periodu) Motela, bi pocinjala muzika, koja bi trajala do duboko u noc….

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]