• LSV: NE PRISTAJEMO DA BUDEMO GRAĐANI DRUGOG REDA

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poručuje da ne pristaje na politiku naprednjačke vlasti u kojoj se građani Zrenjanina i Vojvodine tretiraju kao građani drugog reda. – U Srbiji se grade putevi, premijer se hvali svakim izgrađenim kilometarom, u Srbiji je urađeno 138 kilometara autoputa, dok je u planu još 150 kilometara, povezuju se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    LSV: NE PRISTAJEMO DA BUDEMO GRAĐANI DRUGOG REDA

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poručuje da ne pristaje na politiku naprednjačke vlasti u kojoj se građani Zrenjanina i Vojvodine tretiraju kao građani drugog reda.

    Branislav Knežević

    – U Srbiji se grade putevi, premijer se hvali svakim izgrađenim kilometarom, u Srbiji je urađeno 138 kilometara autoputa, dok je u planu još 150 kilometara, povezuju se manja mesta, planiraju se kvalitetnija spajanja sa susednim državama, i u sve to se ulaže ogroman novac. Međutim, grad Zrenjanin i Autonomna pokrajina Vojvodina očigledno nisu ni na mapi naprednjačke vlasti. U Vojvodini nije izgrađen niti jedan metar puta – tvrdi Branislav Knežević, potpredsednik LSV u Zrenjaninu.

    Po njegovim rečima, lokalni naprednjaci su obećavali obilaznicu oko grada, šnel štrase Zrenjanin – Beograd, a put Zrenjanin – Novi Sad je potpuno ruiniran.

    – Sve je ostalo na obećanjima, ništa od toga nije ni započeto, a kamoli urađeno. Da li to znači da su građani Zrenjanina i Vojvodine manje važni? Ili možda znači da imamo najlošiju od svih loših lokalnih vlada? Ili se deo odgovora krije u nesposobnosti i manjku integriteta pokrajinske vlasti – upitao je Knežević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]