Politika

LSV: NE PRISTAJEMO DA BUDEMO GRAĐANI DRUGOG REDA

Branislav Knežević

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poručuje da ne pristaje na politiku naprednjačke vlasti u kojoj se građani Zrenjanina i Vojvodine tretiraju kao građani drugog reda.

Branislav Knežević

– U Srbiji se grade putevi, premijer se hvali svakim izgrađenim kilometarom, u Srbiji je urađeno 138 kilometara autoputa, dok je u planu još 150 kilometara, povezuju se manja mesta, planiraju se kvalitetnija spajanja sa susednim državama, i u sve to se ulaže ogroman novac. Međutim, grad Zrenjanin i Autonomna pokrajina Vojvodina očigledno nisu ni na mapi naprednjačke vlasti. U Vojvodini nije izgrađen niti jedan metar puta – tvrdi Branislav Knežević, potpredsednik LSV u Zrenjaninu.

Po njegovim rečima, lokalni naprednjaci su obećavali obilaznicu oko grada, šnel štrase Zrenjanin – Beograd, a put Zrenjanin – Novi Sad je potpuno ruiniran.

– Sve je ostalo na obećanjima, ništa od toga nije ni započeto, a kamoli urađeno. Da li to znači da su građani Zrenjanina i Vojvodine manje važni? Ili možda znači da imamo najlošiju od svih loših lokalnih vlada? Ili se deo odgovora krije u nesposobnosti i manjku integriteta pokrajinske vlasti – upitao je Knežević.

Podeli članak
sinovoz
FAM