• LSV: LOŠE STANJE U SISTEMU PROTIVGRADNE ZAŠTITE

    Nedopustivo je da Vojvodina nema ingerencije u ovoj oblasti, kaže Aleksandar Marton

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Aleksandar Marton, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Grada Zrenjanina, upozorio je na loše stanje u sistemu protivgradne zaštite.

    Aleksandar Marton
    Aleksandar Marton

    – Prolećne i letnje vremenske nepogode koje pogađaju naše krajeve za posledicu imaju znatno smanjenje prinosa poljoprivrednih proizvoda, a neretko su prinosi i potpuno uništeni. Republika Srbija veliki udeo svog ukupnog privrednog proizvoda može da zahvali široko rasprostranjenoj poljoprivrednoj proizvodnji. Najveći deo poljoprivredne proizvodnje je na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine. Nedopustivo je da Vojvodina nema ingerencije u ovoj oblasti i da je čitava oblast protivgradne zaštite na marginama – konstatovao je Marton.

    Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da bi lokalna samouprava trebala aktivnije da se pozabavi ovom problematikom, bez obzira na ingerencije u rukama republičke vlasti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]