• Još se ne zna sudbina krivične prijave podnete protiv kafilerije „Prekon“

    Još uvek nije poznato kakva je sudbina krivične prijave koju je pre tačno mesec dana podneo predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu Aleksandar Jankov protiv kafilerije „Prekon“. Osim protiv pravnog lica, krivična prijava je podneta i protiv odgovornog lica u kafileriji „Prekon“.   Zelena stranka u današnjem saopštenju za javnost podseća da je pisala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Još se ne zna sudbina krivične prijave podnete protiv kafilerije „Prekon“

    Još uvek nije poznato kakva je sudbina krivične prijave koju je pre tačno mesec dana podneo predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu Aleksandar Jankov protiv kafilerije „Prekon“. Osim protiv pravnog lica, krivična prijava je podneta i protiv odgovornog lica u kafileriji „Prekon“.

     

    Zelena stranka u današnjem saopštenju za javnost podseća da je pisala i ministru zaštite životne sredine Goranu Trivanu. On je, kako se navodi u saopštenju, taj predmet prebacio na pokrajinskog sekretara koji, s druge strane, nije nadležan za ovaj problem.

     

    Pročitajte još: Antirežimski protesti održavaju se i večeras u Zrenjaninu (Video)

     

    „Kad se podvuče crta, stiče se utisak da je sve ostalo na građanima, jer institucije ne žele ili ne znaju da reše problem. Građani Zrenjanina su počeli sa organizovanim akcijama kojima žele da skrenu pažnju na problem koji ih muči. Međutim, bilo kakva reakcija nadležnih je izostala“, navodi Gradski odbor Zelene stranke.

     

    Zelena stranka dodaje da, prema informacijama koje je dobila od Inspekcije za zaštitu životne sredine, „Prekon“ sam obezbeđuje propisana merenja.

     

    „Inspekcija uvidom u merenja, koja fabrika sama organizuje, može samo da konstatuje da je sve po propisu. Ovo je još jedan dokaz da nema volje kako bi se ovaj problem rešio“, zaključuje se u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]