• Izabran novi član Gradskog veća, Skupština dobila i zamenicu sekretara

    Vojislav Arsenov, dosadašnji odbornik Skupštine grada Zrenjanina iz redova Srpske napredne stranke (SNS), na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta je izabran za novog člana Gradskog veća.   Arsenov je po zanimanju master ekonomista. Njega je za funkciju gradskog većnika predložio gradonačelnik Simo Salapura, a većina odbornika je prihvatila ovaj predlog.   PROČITAJTE JOŠ: Nemanja Milinković imenovan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izabran novi član Gradskog veća, Skupština dobila i zamenicu sekretara

    Vojislav Arsenov, dosadašnji odbornik Skupštine grada Zrenjanina iz redova Srpske napredne stranke (SNS), na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta je izabran za novog člana Gradskog veća.

     

    Arsenov je po zanimanju master ekonomista. Njega je za funkciju gradskog većnika predložio gradonačelnik Simo Salapura, a većina odbornika je prihvatila ovaj predlog.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nemanja Milinković imenovan za v.d. direktora JKP “Čistoća i zelenilo”

     

    Ovo je drugi gradski većnik koji je izabran u poslednjih dvadesetak dana. Prethodno je, poslednjeg dana jula, za novog člana Gradskog veća izabran Dragan Ćapin, koji je u prethodnom mandatu obavljao funkciju pomoćnika gradonačelnika.

     

    Ćapin je izabran umesto Slaviše Vlačića, koji je podneo ostavku na tu funkciju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na jučerašnjoj sednici gradskog parlamenta postavljena je i zamenica sekretara Skupštine grada. U pitanju je diplomirana pravnica Sanja Bursać.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]