• Incident u ugostiteljskom objektu: Napadnuti poslanik i član LSV

    Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je danas da su sinoć napadnuti poslanik ove stranke u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović i član Saveta za poljoprivredu LSV Đurica Iličić. Liga je najoštrije osudila sinoćni napad na Šućurovića i Iličića, kao i pretnje smrću koje su im upućene.   LSV je, takođe, zatražila od nadležnih da rasvetle […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Incident u ugostiteljskom objektu: Napadnuti poslanik i član LSV

    Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je danas da su sinoć napadnuti poslanik ove stranke u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović i član Saveta za poljoprivredu LSV Đurica Iličić. Liga je najoštrije osudila sinoćni napad na Šućurovića i Iličića, kao i pretnje smrću koje su im upućene.

     

    LSV je, takođe, zatražila od nadležnih da rasvetle sve okolnosti napada u ugostiteljskom objektu u Novom Bečeju na poslanika i člana LSV.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Policija rasvetlila 18 krađa vanbrodskih motora sa čamaca na Tisi!

     

    „Njima je pretio jedan iz grupe obesnih mladića rečima: „Sve ću vas političare izrešetati pištoljem“. Seo je za njihov sto i nasilnički se ponašao, podržan od ostatka provokatora, koji su poslanika i člana LSV gađali flašama. Napadač je prethodno osuđivan za nekoliko krivičnih dela, a pored ostalog za oružanu pljačku u kojoj je ozbiljnije povređen radnik benzinske pumpe u Novom Bečeju“, tvrdi LSV.

     

    Liga je upitala dokle će se ohrabrivati nasilničko ponašanje prema političkim predstavnicima koji ne čine vladajuću koaliciju.

     

    „Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu se povlačili ni pred većim pretnjama ozbiljnijih protivnika, pa neće ni pred uličnim nasilnicima. Očekujemo da državni organi urade svoj posao i rasvetle činjenice ovog gnusnog napada i provokacija, kako bi se, pored ostalog, prava istina obelodanila javnosti, kojoj su pogrešno predstavljene činjenice događaja“, navodi Liga socijaldemokrata Vojvodine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pojedini beogradski mediji su prethodno objavili da se sinoć u ugostiteljskom objektu u Novom Bečeju dogodila masovna tuča, u kojoj su, s jedne strane, učestvovali Šućurović i Iličić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika